60 yaşındaki futbol adamı, Sarı-kırmızılı futbolcularla ilgili övgü dolu sözler kullandı.

"OKAN BURUK İYİ ANALİZ ETMİŞ"

Emek Ege'den Erden Timur sözleri: "Türkiye'nin en zengin..." Emek Ege'den Erden Timur sözleri: "Türkiye'nin en zengin..."

"Maç öncesi Okan Hoca'nın Pendikspor'la ilgili açıklamalarını dinledim. Gerçekten çok yerindeydi. İyi analiz etmiş. Hatta ilk yarım saat Pendikspor'un istediği oyunu oynadığını söyleyebilirim. Öyle olmasa da Galatasaray'a istediklerini yaptırmadılar Icardi'nin golüne kadar. Bu golü altyapı oyuncularına göstermek lazım. Penaltı gibi, ayağının içiyle harikulade bir gol kaydetti."

"ORGANİZE OLDUKLARINI GÖSTERİYOR"

"Ligde duran toplarda en çok gol atan Galatasaray. Bu, takımın yaptığı idmanlarda ne kadar organize olduklarını gösteriyor. Diğer taraftan baktığımız zaman Torreira ve Mertens'in performansına şapka çıkartılır. Hızlı ve çok yerinde oyun tercihleri yapıyorlar."

"KAAN AYHAN İDARE ETMEYE ÇALIŞIYOR"

"Galatasaray'ın tek zayıf noktası sağ bek. Kaan Ayhan orayı idare etmeye çalışıyor. Aldıkları Aurier de oynamıyor. Yeni sezonda 1 değil 2 sağ bek ihtiyaçları var gibi gözüküyor."

"OKAN BURUK DAHA YENİLİKÇİ"

"İsmail Kartal statik bir hoca, 4-2-3-1 dışında başka bir taktik bilmiyor. Oyuncu kalitesinden çok anlamıyor, yaptığı değişiklikler de sabit ve bilindik. Okan Buruk biraz daha yenilikçi bir teknik adam." ifadelerini kullandı.