Tanju Çolak, hakem Abdülkadir Bitigen'in iyi bir yönetim sergilediğini söyledi.

"SERGEN YALÇIN TAKIMINI İYİ HAZIRLAMIŞ"

"Maçın 35.dakikasına kadar Galatasaray iyi oynamadı. 8 günde 3 maç, mental yorgunluk vardı Galatasaray'da. Antalyaspor cephesinde  Sergen Yalçın'ı tebrik ediyorum takımını iyi hazırlamış."

KEREM AKTÜRKOĞLU'NA TAVSİYELER

"Gecenin yıldızı Kerem Aktürkoğlu'ydu. Penaltı kolay atılabilecek bir şey değil, ikinci penaltıda biraz nefes nefese kaldı. Kaçıracağını anlamıştım. Çok koştu, mücadele etti elinden geleni yaptı. Antrenman sonrası ayak içi ve son vuruş çalışırsa daha iyi yerlere gelebilir."

"BİTİGEN ÇOK İYİ MAÇ YÖNETTİ"

"Hakem Abdülkadir Bitigen çok iyi maç yönetti. 10 üzerinden 7 veya 8 verilebilir. Penaltılar doğruydu, ikincisi zaten çok netti. Vinicius'un iptal edilen golü de doğru karardı rakibini itiyor ve kendisiyle kafaya çıkmasını engelliyor. Antalyaspor Başkanı'nın açıklamalarını kabul etmiyorum. Niye böyle kaos dolu açıklamalar yapıyorsun? Siz gol attınız da hakem golünü mü iptal etti? Yapmayın bunları. Nerede centilmenlik, nerede futbola saygı?"

MUSLERA VE TETE ELEŞTİRİSİ

"Muslera iyi değildi. Son 11 senedir Muslera'yı izliyorum ilk defa böyle hatalı çıkış izledim. Olabilir, herkes hata yapabilir. Tete transferi sınıfta kalmıştır. Aldığı para ne, gösterdiği performans ne? Yazık günah Galatasaray'ın verdiği paraya."

"25-30 MİLYON EURO'YA SATILIR"

Galatasaraylı 3 yöneticiden TFF adaylarına olumsuz cevap Galatasaraylı 3 yöneticiden TFF adaylarına olumsuz cevap

"Derrick Köhn iyiydi. Süratli, dikine gidiyor ve oyun görüşü de başarılı. 1-2 seneye 25-30 milyon Euro'ya satılır." şeklinde konuştu.