Tanju Çolak, yedek kaleci Günay Güvenç'e gördüğü kırmızı karttan dolayı eleştiriler sarf etti.

"NEYİ BEKLİYORSUN?"

"Alvaro Morata'nın ne oynadığı belli değil. Ben gerçekten performansını hiç beğenmiyorum. Mertens'i almak için neyi bekliyorsun hocam? Takım çorba olmuş resmen. Macera aramana gerek yok. Sezon başından beri ne oynuyorsan onu devam ettir."

"RUHU SÖNMÜŞ"

Fırat Aydınus: "Ndiaye'ye kırmızı kart verilmesi lazımdı!"
Fırat Aydınus: "Ndiaye'ye kırmızı kart verilmesi lazımdı!"
İçeriği Görüntüle

"Takımda paralar zamanında yatmıyor, oyuncular arasında kopukluk vardı. Okan Buruk ne yaptı? Antalya'da kampa götürdü oyuncuları peki ne gördük? Hiçbir şey. Barış Alper, Torreira, Osimhen ve Sanchez biraz oynuyor. Diğerlerinin ruhu sönmüş. Kampa normalde 3 kaleciyle gidersin. Günay kırmızı gördü. Muslera'ya bir şey olsa kim oynayacak?"

"UYANIKLIK YAPTI"

"Eren Elmalı, Frankowski, Lemina, Ahmed Kutucu bunların hiçbiri iyi oynamıyor. Okan Buruk uyanıklık yaptı. Baktı ki bu hakem Yasin Kol gitti herkese çat çat sarı kart gösterdi. Lemina'yı çıkardı oyundan. Yoksa atılırdı müsabakadan. Şöyle de bir sıkıntı var Osimhen ceza sınırında. Antalyaspor maçında kart görürse Beşiktaş derbisinde oynayamayacak. Okan Buruk dünkü hoca değil, artık basit hatalarından kurtulmalı. Konsantrasyonunu sahaya yansıtmalı. Günay'ın yedeği yok kabadayılık yapıyor. Demek ki takımda otorite sorunu var. Fatih Terim olsaydı o Günay hiçbir şey yapamazdı." dedi.