Tanju Çolak, Fenerbahçe ve Başkanı Ali Koç'un egoist bir tutum sergilediğini söyledi.

"SİZ TFF'Yİ OLUŞTURAMAZSINIZ"

"Türk futbolu için kapkara bir gece yaşadık. Etik mi, şık mı oldu? Fenerbahçe kaybetti, egoistlikleri artık ortaya çıktı. Siz TFF'yi oluşturamazsınız, yönlendiremezsiniz. Bu kadar basit. 40 yıldır Urfa'ya gitmediniz. Oranın halkına yazık değil mi?"

"BAŞKANLIK SEÇİMİ İÇİN YAPTI"

"Ali Koç muhtemelen sezon sonundaki başkanlık seçimi veya Galatasaray'a yenileceğini hissettiği için böyle bir şey yaptı. Aziz Yıldırım'ın dediği gibi hiç hoş olmadı. Centilmenliğe yakışan bir hareket olmadığını düşünüyorum. Bu kararı Yönetim Kurulu değil, Ali Koç aldı. Tamamen tek başına aldı. Bu Fenerbahçe'nin borsada yeri yok mu? Var. Göreceksiniz yarından itibaren kağıtları düşmeye başlayacak. Yatırımcılar düşen parasının hesabını soracak."

"GALATASARAY'IN SUÇU NE?"

"Futbol sadece Fenerbahçe'den ibaret değil. TFF ve Başkan Mehmet Büyükekşi'nin varlığını ben de kabul etmiyorum ama Federasyona kızarak takımını çıkarmıyorsun. Böyle bir şey olmaz. Galatasaray'ın suçu ne, Galatasaray ne yaptı? Çıkın oynayın. Olympiakos da seninle aynı gün maça çıktı."

"ICARDİ HER ŞEYİ BOZDU"

Emre Bol: "Galatasaray'a Osayi Samuel etkisi yaratır" Emre Bol: "Galatasaray'a Osayi Samuel etkisi yaratır"

"Fenerbahçe maçta birkaç dakika daha oynayacaktı fakat Icardi her şeyi bozdu. Attığı golden sonra hemen sahadan çekildiler. 8-9.dakikada dışarı çıkmak yerine 2.dakikada saha dışına çıktılar. U19 Takımındaki futbolcuların psikolojisi ne olacak? Tarihe geçtiler, hep kötü bir anı olarak yer alacaklar.

"OKAN BURUK'A HELAL OLSUN"

"Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'u tebrik ediyorum, helal olsun gerçekten. Her şeyi düşünmüş. Maçtan sonra takımına idman yaptırıyor. Tatile veya yatmaya gelmemişler. Oradaki Galatasaraylı, Fenerbahçeli futbolseverler de en azından biraz futbolcu, futbol izlemiş oldu.

"BÜYÜKEKŞİ DEVAM ETMEK İSTİYOR"

"TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi seçime gideceğini açıkladı. Ama görevine devam etmek istiyor. 18 Temmuz'a daha çok var. Sezon bitecek, Avrupa Şampiyonası oynanacak. Çok iyi organize edilmiş, düşünülmüş, koltuklarını sağlama almak için bu tarihi belirlemişler." şeklinde konuştu.