Çolak, Galatasaray'ın önümüzdeki haftalarda daha zorlu müsabakalara çıkacağını söyledi.
"MUSLERA HAKKINI VERMİŞTİR"
"Muslera 1 hatalı gol yedi diye yuhalamaya kalkıyorsunuz. Bunun adı nankörlük, adilik, çirkinliktir. Galatasaray'da oynadığı zaman formanın hakkını vermiştir. Kulüp de ona hakkını vermiştir. Taraftarın tepkisini hiç yakıştıramadım. Muslera alçak gönüllü bir insandır. Diğer takım taraftarları da onu çok seviyor. Bu yaşadıkları kolay değildi."
"OSİMHEN YALNIZ KALDI"
"Ligimizde artık kolay maç yok. Takımlar ikinci yarı fizik kalitesini yükseltiyor, şiddetle puanlara ihtiyaçları var herkesin. Galatasaray'da bir düşüş var, Konyaspor'a haddinden fazla topu verdiler. Üçüncü bölgede Osimhen çok yalnız kaldı. Tek başına didindi resmen. Penaltıyı da bizzat kendisi istedi ve aldı. Doğru karardı. Diğer taraftan ne sağ bek, ne sol bek hiçbirisi iyi değildi. Orta sahada Sara olmayınca büyük boşluklar oluşuyor."
"DOĞRAMAYA DEVAM EDECEKLER"
"Biz salak değiliz, aptal hiç değiliz. Galatasaray maçlarında hata üzerine hata yapıyorlar. Hatayspor maçında Galatasaray'ın 2 puanını çaldılar. Şimdi de Konyaspor maçında abuk subuk ofsayt çizgisi çektiler. Ya kardeşim sen çizgiyi neden Abdülkerim'den çekiyorsun? Barış Alper'den alsana. Yabancı hakem geldi diye yeni yeni kurallar getiriyorsunuz. Ben size söylüyorum paranın olduğu yerde bunlar olur. Galatasaray'ı doğruyorlar, doğramaya da devam edecekler." ifadelerini kullandı.