Igor Tudor'dan gelecek sezon için genç ve dinamik bir kadro oluşturmasını isteyen sarı kırmızılı yönetim, takımın son yıllarda vazgeçilmez isimleri haline tecrübeli oyuncuların geleceğiyle ilgili radikal kararlara hazırlanıyor. 

Bu operasyonun ilk adımı Lukas Podolski'nin Japonya'ya transferine onay vererek başlayan yönetim, Sabri, Selçuk ve Sneijder hakkında da radikal kararlara imza atacak. 

Galatasaray, gelecek yıl takımda düşünülmeyen Sabri Sarıoğlu, Selçuk İnan ve Wesley Sneijder'den sezonun kalan bölümünde yararlanmayı düşünmüyor. 

Igor Tudor ile yönetim, gelecek yıl için genç ve yeni bir kadro yaratmanın planlarını yaparken bu üç tecrübeli oyuncu olmadan sezonu tamamlamanın hesaplarını yapıyor.

Wesley Sneijder, Antalyaspor maçının son antrenmanını yarıda bıraktı. Hollandalı yıldız ciddi bir sakatlığı bulunmamasına rağmen antrenmanı tamamlayamadı. Igor Tudor, Antalyaspor maçında forma giyip giymeme konusunu Hollandalı yıldıza bıraktı. Sneijder ise maçta forma giymek istemediği yönünde karar bildirdi. 

Antalya deplasmanında Wesley Sneijder'in pozisyonunda Josue ilk 11'de başlayacak. 

Gelecek sezon Japonya'ya transfer olacak ve Beşiktaş derbisinde gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Lukas Podolski'nin yerine ise Eren Derdiyok forma giyecek.