Milli Takımımız ile sevindiğimiz, sakatlık haberleriyle üzüldüğümüz bir milli ara oldu. Milli takım maçları ile ilgili basketbolda çok güzel bir uygulama vardı ama onlar da neden bilmiyorum bu hataya düştüler. Milli maçların tamamını sezon sonuna alacak bir düzenleme olması lazım. Tek sayılı sezonlarda şampiyonlar ligi gibi dörtlü gruplara dağıt ülkeleri, şampiyonlar ligi formatında 6 maç yapsın herkes, ilk 2 sırayı alan ülkeler şampiyonalara katılsın. Bu kadar yoğun maç takvimlerinde büyük problem oluyor oyuncular için milli maçlara gitmek. Sakatlıkların büyük bir kısmı o zamanlarda yaşanıyor. Avrupa Şampiyonası’na gitmeyi başardık. Emeği geçen herkesi kutlarım.

Galatasaray sezon başına göre daha iyi bir durumda olmasına rağmen kadrosu daha geniş olan Başakşehir karşısında evinde mağlup oldu. Kimin nerede oynadığı, görev dağılımı belli olmaya başladı. Buradaki en büyük problem Fatih Terim’in aradığı santrafor tipini bulamaması. Vedat Muriqi’i isteme nedeni buydu zaten. Fatih Terim’in takımlarının önemli özelliklerinden birisi işler kötü gittiği zaman, oyun doğaçlamaya döndüğü zaman pivot santrafor dediğimiz uzun boylu atak oyuncularına yüksek top oynayıp, dönen veya düşen topları alarak baskı kurmasıdır. Bu opsiyon ortadan kalkınca Galatasaray’ın doğaçlama oyununu durdurmak rakipleri için kolay oldu. Ceza sahası içinde neredeyse kimsenin olmadığı anlar oldu. Feghouli şapkadan tavşan çıkarır mı diye bakıyorduk, o da oyundan çıktı. Emre Mor verdiği topuk pasıyla sadece Galatasaray kariyerini değil, futbol kariyerini bitirdi çünkü Galatasaray son şansıydı. Lemina sahanın en iyisiyken yenen gole sebep oldu maalesef. Tamam Lemina hata yaptı da neredesin Mariano?

Galatasaray’ın teklifini komik buluyordun, Fatih Terim varken Milli Takım'ı bırakıyordun, Lucescu varken Milli Takım’a geri dönüyordun. Dün Fatih Terim’in elini öpüyorsun. Neden? Çünkü artık Galatasaray’a ve Fatih Terim’e muhtaçsın Arda Turan.

Mağlubiyetten daha çok beni üzen küfür eden futbolcunun oyuna girmesi oldu. O küfürleri eden insan kurtarıcı oluyorsa yazık. Gerçekten çok yazık. insanların çalıştıkları yerlerde insanlara küfür etmeleri gibi bir şey. Sizi veya beni orada bir saniye tutarlar mı? Elbette tutmazlar doğal olarak. Üstelik bu futbolcu oyuna giriyor kurtarıcı diye.