Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Fuat Çapa'dan boşalan teknik direktörlük koltuğunu doldurmak için çalışmalarına devam ediyor. Kırmızı-Beyazlılar'ın, Galatasaray ve A Milli Takım'da efsane teknik adamlardan Fatih Terim'in yardımcılığını yapan isim ile anlaşmak üzere olduğu kaydedildi.

Rota Levent Şahin

Daha önce Çağdaş Atan ile prensip anlaşmasına varıp, sözleşme imzalamayan Karadeniz ekibinde rota Levent Şahin'e döndü. Samsun temsilcisi, Galatasaray ve Milli takımda Fatih Terim'in yardımcılığını üstlenen, Adanaspor'da da teknik direktörlük görevi üstlenen tecrübeli teknik adam ile görüşmelere başladı.

Resmi anlaşma bekleniyor

İki taraf arasında yapılan görüşme olumlu ilerliyor. Taraflar, önümüzdeki hafta bir kez daha bir araya gelecek. Görüşmenin ardından resmi anlaşmanın sağlanması bekleniyor. 

Fatih Portakal, Galatasaray'dan özür diledi Fatih Portakal, Galatasaray'dan özür diledi

Levent Şahin kimdir?

20 Eylül 1970 doğumlu Levent Şahin, Ankaragücü Altyapı antrenörü olarak 1999/00 sezonunda kariyerine ilk adımı attı. 48 yaşındaki çalıştırıcı, Kahramanmaraş, BB Ankaraspor, Keçiörengücü, Gaziantepspor, Çaykur Rizespor, Bursaspor, Gençlerbirliği, Ankaraspor, Türkiye U17 ile A Milli Takım ve son olarak Galatasaray'da yardımcı antrenörlük yaptı.

Adanaspor'da birinci adam oldu

Levent Şahin, 2016/17 sezonunda Adanaspor'da birinci adamlık deneyimi yaşadı. 10 Ocak 2017 tarihinde göreve gelen teknik adam, 9 Nisan 2017'de TFF 1. Lig ekibi ile yollarını ayırdı. Adanaspor'un başında 11 karşılaşmaya çıkan Levent Şahin, 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 7 mağlubiyet alırken, 0.91 puan ortalaması tutturdu.

(Ajansspor)