Riva’daki TFF Tesisleri’nde çalışan bir kişi, Piranaspor'a şu maili gönderdi:

Uzun süredir TFF Riva Tesisleri’nde çalışan biriyim. Yıllardır burada tanık olduklarımdan roman olur. Liyakatsizlik, adam kayırmacılık, abicilik almış başını yürümüş.

Yıldırım Demirören, Nihat Özdemir, Servet Yardımcı ve Mehmet Büyükekşi… Yıllardır arpalık kültürü değişmiyor, herkes partilisini veya adamını korumaya takmış durumda. Baktım cesur bir çizginiz var, ben de kimliğimi sakladığınız sürece size fahri muhabirlik yapacağım. İlk olarak size Fenerbahçe’nin eski yıldızı ve teknik direktörü Oğuz Çetin’den bahsedeceğim.

Şöyle ki; Oğuz Çetin bir kadını (Diyetisyen ya da fizyoterapist) diye yanına işe alıyor uzunca bir süre bu kadınla birlikte seyahatlere gidiyor. Dedikodu çıkınca da “oğlumun nişanlısı” diye lanse ediyor. Kadın Antalya’daki bir seminere giderken köpeğine de bilet aldırıyor. (Kadının adını bilmiyorum)

Oğuz göreve başladıktan sonra bir Mercedes tahsis ediyorlar. O da oğluna veriyor arabayı ve hala oğlu kullanıyor. Kızı spor bilimlerini okuyor, sanırım spor psikoloğu. Kadın Milli Takımına stajyer olarak gönderiyor. Hakan Yakın’a ve Tolunay Kafkas’ın yardımcısı Levent Arca’ya haksız Pro Lisans verdiriyor.

Eğer yolladığım bilgileri araştırıp kullanmaya değer bulursanız, ifşaalarım devam edecek ve neler anlatacağım neler…”

Erman Toroğlu: "Galatasaray kalan maçlarda..." Erman Toroğlu: "Galatasaray kalan maçlarda..."

(Piranaspor)