TikTok'tan videoları HD çözünürlüklü MP4 dosya biçiminde en yüksek kalitede kaydetmenize yardımcı olabilecek en popüler çevrimiçi TikTok video download hizmetlerinden biridir. TikTok downloader nasıl kullanılacağını öğrenmek için aşağıdaki talimatları izleyin.

Bir Tik Tok videosu filigransız nasıl indirilir?

  1. Mobil cihazınıza indirmek istediğiniz videoyu açın
  2. "Paylaş" a ve ardından "Bağlantıyı kopyala" ya dokunun
  3. Bağlantıyı ssstik.io ana sayfasına ekleyin ve "İndir" e basın

Tik Tok, yalnızca mobil cihazlarda kullanılabilecek çok popüler bir sosyal ağdır. Yaratıcılar, 2018 yılının sonunda, sosyal ağda her gün 500 milyondan fazla video yayınlayan 90 milyondan fazla kayıtlı kullanıcının olduğunu iddia ediyor.

Tik Tok, kısa videolar oluşturmanıza (15-60 sn.) ve aboneler ve arkadaşlarınızla paylaşmanıza izin verir. Her video, filtreler, müzik kaplamaları ve efektler kullanılarak düzenlenebilir.

PC ve Android'de TikTok video indir filigransiz

Bu yöntem evrensel ve kullanışlıdır, çünkü video filigran olmadan orjinal kalitede kaydedilir.

2022 Black Friday (Efsane Cuma) hangi güne denk geliyor? Efsane Kasım indirimlerinde neler var? 2022 Black Friday (Efsane Cuma) hangi güne denk geliyor? Efsane Kasım indirimlerinde neler var?

PC veya Android kullanıcılarının herhangi bir ek yazılım yüklemeleri gerekmez ve bu, bu yöntemin bir başka avantajıdır. Tik Tok videosunu ücretsiz indirmek için, bağlantıyı Yöntem 1 'de belirtildiği gibi kopyalamanız gerekir. Ardından, www.ssstik.io TikTok video downloader adresine gidin ve bağlantıyı ana sayfaya yapıştırın. Bundan sonra, 'İndir' düğmesini tıklamanız gerekiyor.

Tik Tok videolarını iPhone'a indirin.

Bir iPhone veya iPad'iniz varsa, sesleri, şarkıları, TikTok download videoyu filigran olmadan, ancak Apple mağazasından "Readdle Tarafından Belgele" uygulamasını yüklemeniz gerekir.

Tik Tok videosunun bağlantısını kopyalayın ve Readle Tarafından Belgeler 'i başlatın. Ekranın sağ alt köşesinde bir web tarayıcısı simgesi göreceksiniz. Tıkla. Tarayıcı açıldığında www.ssstik.io adresine gidin ve bağlantıyı videoya yapıştırın. Video cihazınıza kaydedilecek.