Son dönemlerde TikTok fenomenlerinin daha fazla reyting almak, takip edilmek ve para kazanmak için yaptıkları ile gündem olmaya devam etmeleri dikkat çekiyor. TikTok fenomenleri arasında en çok dikkat çeken isimlerden birisi de son zamanlarda TikTok fenomeni Semih Varol oldu. Sosyal medyada en çok takip edilen ve takipçi sayısı ile büyümeye devam eden Semih Varol çektiği videolarla dikkat çekmeye devam ediyor.

Semih Varol Videolarıyla Takipçisini Artırmaya Devam Ediyor!

Hadise Galatasaraylı yıldıza aşık oldu: "Aynı dili..." Hadise Galatasaraylı yıldıza aşık oldu: "Aynı dili..."

Ünlü sosyal medya fenomeni Semih Varol son zamanlarda çektiği videolarla gündem olmaya devam ediyor. Instagram, TikTok, Twitter gibi sosyal mecralarda takipçi sayısını genişletmeye devam ediyor. Semih Varol bu süreç içerisinde yeni videolarla tartışmalara da neden oluyor.

Geçtiğimiz günlerde Semih Varol yeni bir video yapmıştı. Bu videoda sokaktaki kadınlarla bir video çekmişti. Kadınlara vücutlarında delik olan 3 organı sormuştu. Bu sorulara verilen yanıtlara karşın para vererek teşvik edici bir video hazırladığını duyurmuştu. Semih Varol’un çekmiş olduğu bu video ile birlikte sosyal medyada yeni tartışmaların da fitilini ateşledi. Semih Varol çektiği video ile oldukça büyük tepki gördü.

Semih Varol Çektiği Videolarla Tepki Çekiyor!

Kendisi gibi TikTok fenomeni olan Gözde Akgün ile birlikte olan Semih Varol sık sık sosyal medyada sevgilisi ile birlikte de videolar çekmeye devam ediyor. Son olarak yeni bir video yayınladı ve bu videonun da tepkilere neden olduğu öğrenildi.

Gözde Akgün ile ‘ilk kim’ adı altında yeni bir video oyunu yayınladı. Videoda birbirlerine sorular soran ikili tepkilere neden oldu. İlk kim osurdu? Sorusuna karşılık Semih Varol’un bu süreçte osurarak cevap vermesi de tartışmalara neden oldu. Bu durum seviyeyi aştıkları yönünde yorumlandı.