FUTBOL

Tolunay Kafkas'tan Galatasaray açıklaması: "Rotasyon yaptık"

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Fatih Karagümrük, evinde Trabzonspor'a 4-0 mağlup oldu.

Abone Ol

Müsabakadan sonra Karagümrük teknik direktörü Tolunay Kafkas, Pazar günü ligde oynayacakları Galatasaray karşılaşmasına dair konuştu.

"ROTASYON YAPTIK"

"Bizim için ağır ve gerçekten beklemediğimiz bir skor oldu. Galatasaray maçı için kupada rotasyon yaptık. Alacağımız puanlar bizi kümede tutacak. Sonra Gaziantek FK ve Samsunspor ile iki tane final oynayacağımız maç bulunuyor."

FEGHOULİ'NİN 5 MAÇLIK CEZASI HAKKINDA

"Feghouli'nin cezasında karar doğru. Kırmızı kart gördü, sonrasında da hakeme hakaretten 3 maç ceza almış. Büyük takım oyuncuları adamın suratına küfür ederken duymazdan gelenler... Yine söylüyorum, bazı anlama özürlüler var. Çok da sinirleniyorum onlara. Bir standart olsun, onun içinde cezalar verilsin. Oynanan bir Trabzonspor-Fenerbahçe maçı var, verilen cezalar var. Bizim gibi kulüplere geldi mi çat diye veriyor 5-6 maç cezayı. İyi olmak kolay ama adaletli olmak çok zordur. Bir hadisle bitireyim: Adaletin olmadığı yerde Allah'ın rahmeti ve bereketi de olmuyor. Türk futbolu böyle bir durumda. Çok ağır şeyler söyleyeceğim de söylemeyeyim. Alıp kullanacak bazıları var." dedi.

Abone Ol