İtalyan gazeteci Mauro Vigna'nın haberine göre Milan'ın teklifi 12-13 milyon Euro'luk satın alma opisyonlu 2 milyon Euro'luk kiralama. Müzakereler önümüzdeki günlerde başlayabilir. Türk kulübü ile temaslar pozitif ortamda gerçekleşti.

MİLAN, BENNACER'İN YANINA ORTA SAHA ARIYOR

Milan, Ocak ayı için transfer hazırlığında. Öncelik sağ kanat oyuncusu. İkinci hedef, Bennacer'ın yanında ona yardım edecek ön libero transferi. Ortaya çıkan fikir Galatasaray'ın yıldızı Lucas Torreira üzerinden şekillendirildi. 

1996 doğumlu Uruguaylı orta saha, futbol hayatına ikinci forvet olarak başladı. Ardından orta sahaya evrildi. Şimdi ise bir ön libero.

LUCAS TORREIRA KİMDİR?

Mehmet Ayan: "Yeniden TFF Başkanı olacakmış..." Mehmet Ayan: "Yeniden TFF Başkanı olacakmış..."

Lucas Torreira, 11 Şubat 1996'da Uruguay'ın Fray Bentos kentinde dünyaya geldi. Futbola Wanderers'in altyapısında başlayan Torreira, ocak 2014'te Pescara'ya transfer oldu.

2015 yazında Sampdoria'ya 3 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Torreira, burada 3 sezon geçirdi. 2018'de Arsenal'e 28.65 milyon euro bonservis bedeliyle imza attı.

Daha sonrasında kiralık olarak Atletico Madrid ve Fiorentina'da forma giydi. Geçtiğimiz sezon Fiorentina'da 35 maça çıkan Torreira, 5 gol-2 asistlik performans gösterdi.

Torreira'nın güncel piyasa değeri ise 15 milyon Euro...

(Takvim)