Fatih Terim'in ardından göreve gelen teknik direktör Domenech Torrent de henüz çare üretemedi.

KADRODA BÜYÜK DEĞİŞİM

Süper Lig'in 26. haftasındaki Göztepe maçında şiddetle 3 puana ihtiyacı bulunan Galatasaray'da Torrent neşteri vurdu. İspanyol hoca, Göztepe sınavıyla birlikte büyük bir değişim içerisine girecek, kafasındaki ideal 11’i sahaya sürecek.

TAYLAN'IN YERİNE PULGAR

59 yaşındaki çalıştırıcı, son haftaların en fazla tartışılan ismi Taylan Antalyalı’yı kulübeye çekme kararı aldı. İspanyol teknik adam, Kayseri maçında yedek soyundurduğu için eleştirildiği Pulgar’ı ise sahaya sürecek.

PULGAR'A YER AÇACAK

Emre Kılınç’ın bağırsak rahatsızlığı ve 3 yerli oyuncu oynatma zorunluluğu nedeniyle Kayserispor karşılaşmasında kadro kurmakta zorlanan Torrent, bu kez Pulgar’a yer açacak.

BOEY VE AANHOLT YEDEK KULÜBESİNE ÇEKİLECEK

Diğer taraftan Kayseri maçında kötü bir performans sergileyen Boey ve Aanholt da kulübeye çekilecek. Sarı-kırmızılıların teknik patronu, bek pozisyonunda Omar ve Ömer Bayram’a şans vermeyi planlıyor.

OMAR UZUN ARADAN SONRA FORMA GİYECEK

Bu durumda Omar uzun bir aradan sonra ilk kez forma giyecek. Sarı-kırmızılılarda Babel de yine kulübeye çekilmesi düşünülen isimler arasında yer alıyor. Torrent’in bu oyuncunun yerine de Emre Kılınç’a 11’de yer vermeyi planladığı öğrenildi.

(Milliyet)