Hamamcıoğlu ve Cenk Ergün'ün 59 yaşındaki teknik adamla ilgili düşüncüleri şöyle:

1- Sezona Torrent'le başlayalım. Antrenmanları futbolcular adına oldukça verimli geçiyor. Lige hazır bir şekilde giriş yapacağız.

2- İletişim sorunu yaşadığı çok belli. Futbolcularla arasında köprü görevi sağlayacak aynı zamanda yabancı dili olacak bir Türk yardımcıya ihtiyacı var. Buna en yakın isim Tugay Kerimoğlu.

3- Tuğberk Tanrıvermiş, Roma ve Spezia'da kendini çok geliştirdi. Sezon sonunda İtalyanlar bırakırsa Tuğberk Tanrıvermiş Florya'da Torrent'in işini kolaylaştırabilir.

EŞREF HAMAMCIOĞLU: "TORRENT'LE ÇALIŞMAYACAĞIZ DEMEDİM"

"Ben Torrent'le çalışmayacağız demedim, sadece şunu söyledim; antrenör seçiminde bizzat bulunmam, vizyon bakımından yönetimdeki arkadaşlarımla profesyonel ekibin verdiği doneleri değerlendireceğiz. İkincisi Torrent Galatasaray'ın sözleşmeli teknik direktörüdür. Ne Galatasaray'ın ne de Torrent'in imajına zarar verecek bir şey yapmayız. Bundan Sayın Torrent ve ekibi dahil herkes emin olmalı. Sözleşmeyi görmedik, iptal şartları nedir, Torrent'in vereceği rapor nedir... Orta ve uzun vadeli planlarımızda yok dedik, bunun da arkasındayım."

TUĞBERK TANRIVERMİŞ KİMDİR?

Roberto Mancini'den Antonio Conte'ye Galatasaray uyarısı Roberto Mancini'den Antonio Conte'ye Galatasaray uyarısı

Ülkemizde Galatasaray'ın çeşitli yaş grupları dahilinde altyapılarında çalışan, 2017-18 sezonunda Igor Tudor ve Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Tuğberk Tanrıvermiş, sezon sonunda Roma U15 takımının başına geçmişti.

İtalya'da şampiyonluk da yaşayan genç hoca, sezon başında Spezia'nın yolunu tutmuştu. Tanrıvermiş hali hazırda Spezia U19 teknik direktörlüğünü üsteleniyor.

TUGAY KERİMOĞLU'NUN HOCALIK KARİYERİ

(GsGazete)