Galibiyetle ilgili konuşan Domenec Torrent "Güzel bir maç oldu. Bizim çok fazla fırsatımız vardı. Çok pozisyon yakaladık. Onlar da 2 güzel gol attı. Az pozisyonla golleri çıkardılar. Güzel oynadık. 1 ay boyunca antrenman yaptık. Bu 1 ayda kendimizi geliştirdik. Sezon öncesi gibi hazırlık yaptık. Meyvelerini topluyoruz. Maçın sonucundan memnunum. 2 hafta üst üste 3 puan almak güzel." dedi.

Kadro seçimi ve oyuncu değişiklikleriyle ilgili de açıklama yapan İspanyol teknik adam "Bazen hocaların aldığı kararlar, sahayı doğrudan etkiliyor. Bazen kimin girip çıktığı etkilemiyor, bazen etkiliyor. Ben rotasyon yapıyorum. Rotasyonun pozitif etkileri olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

GEDSON YORUMU

"Gedson, çok iyi bir box to box. Onun için merkezde 3 kişi olmalıydık."

BU YALANLAR BİZE YARDIMCI OLMUYOR

"Barcelona’ya karşı kazanma şansımız yok demedim. Ben Barcelona için 'Çok formda bir takım ama biz Galatasaray'ız.' dedim. Bu yalanlar bize yardımcı olmuyor."

MAÇIN ADAMINDAN GALİBİYET SÖZLERİ

Galatasaraylı Patrick van Aanholt, Çaykur Rizespor'a iki gol attığı maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Gollerinin sorulması üzerine açıklama yapan Patrick van Aanholt "3 puan daha önemliydi benim için. 2 gol atmak da mutluluk verici. Ben çok fazla skora katkı sağlayan bir oyuncu değilim. Ben her maçta katkı sağlayabilmeye çalıştım. Sağlayabildiğim için mutluyum." dedi.

Hollandalı sol bek, "İnanılmaz mutluyum. İkinci golüm, ilk golümden daha güzeldi. Önemli olan 3 puandı tabii ki." ifadelerini kullandı.

Ayrıca Patrick van Aanholt "9 kez sağ ayağımla gol attım. Sanırım sağ ayağımla daha çok gol atıyorum ama önemli olan goldür." diyerek sözlerini noktaladı.

(Sporx)