Galatasaray pazar günü oynayacağı Altay maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Cimbom son olarak evinde Yeni Malatya'yı 2-0 yenmesine rağmen teknik direktör Domenec Torrent eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

İspanyol hoca Galatasaray'ın ligde hedefi kalmaması ve Malatya'nın küme düşmesine rağmen U19 takımından hiçbir isme şans vermediği için adeta yerden yere vurulmuştu.

Torrent maç sonunda yaptığı açıklamada kalan tüm karşılaşmaları kazanmak istediğini ve buna yönelik kadro kurduğunu söylemişti.

Domenec Torrent, Altay deplasmanında da taraftarları çıldırtacak. Çünkü tecrübeli hoca İzmir'e U19 takımından kimseyi götürmeyi düşünmüyor.

Torrent'in ayrıca sezon sonu takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Babel, Gomis ve Pulgar gibi isimlere de Altay önünde yine forma vereceği öğrenildi.

ALTAY - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında yarın deplasmanda Altay ile karşı karşıya gelecek.

Dursun Özbek'e eleştiri: "Bu isimlere ne gerek var?" Dursun Özbek'e eleştiri: "Bu isimlere ne gerek var?"

Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak müsabakayı, hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Karşılaşma, beIN SPORTS'tan ekranlara gelecek. 

Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Galatasaray, 12 galibiyet, 8 beraberlik ve 13 yenilgi sonucunda 44 puan elde etti.

Ligde küme düşme hattında bulunan Altay ise 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 19 mağlubiyet sonucunda 30 puan topladı.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maç 2-2 berabere bitmişti.

(Fotomaç)