Torrent'ten Arda Turan, Alpaslan Öztürk ve Morutan'ın kadro dışı bırakılması talebi geldi. Ancak Burak Elmas bu isteği 'şimdilik' reddetti.

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, takımdaki kötü gidişatın nedeni olarak gördüğü 3 futbolcuyu (Arda Turan, Morutan ve Alpaslan Öztürk) Göztepe maçının kadrosuna almamıştı.

Arda'nın özellikle Fatih Terim ile çektirdiği fotoğraftan rahatsız olan İspanyol hoca, tecrübeli futbolcunun biletini kesti. Olimpiu Morutan'ın ise antrenman performansını yetersiz olarak niteledi. Alpaslan Öztürk'ün de disiplinsiz davrandığını iddia eden Torrent, bu 3 ismin de süresiz kadro dışı kalmasını istedi. Ancak Başkan Burak Elmas, Torrent'in bu talebini, yaşanan krizi daha da derinleştireceğini düşündüğü için 'şimdilik' reddetti.

RİZESPOR MAÇI KRİTİK

Çaykur Rizespor ile pazar günü oynanacak karşılaşmanın da kazanılması halinde ise bu öneriyi kabul edebileceği bildirildi.

HER ŞEY YENİ BAŞLIYOR

Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Galatasaray, ligde Göztepe galibiyetiyle yeni bir sayfa açtı. 13. sıraya yerleşen ve rahat bir nefes alan sarı-kırmızılı takımda, yüzler artık gülüyor. Mücadeleden memnun kalan Torrent oyuncularını kutlarken “Her şey yeni başlıyor. Önümüzde 3 kritik maç daha var” diye uyarmayı ihmal etmedi.

Fotomaç'ın haberine göre, bu durum herkesin moralini yerine getirirken İspanyol çalıştırıcı, karşılaşma sonrasında oyuncularını ortaya koydukları mücadele nedeniyle özel olarak kutladı. Göztepe karşısında önemli hatalar yaptıklarını ve bunları düzeltmeleri gerektiğini ifade eden Domenec Torrent, "Her şey yeni başlıyor. Önümüzde 3 kritik maç daha var" diyerek fikstürün zorluğuna da işaret etti. Galatasaray 27. Haftada son dönemde sıkça karşı karşıya geldiği Çaykur Rize'yi konuk edecek. Konya deplasmanının ardından da Nef Stadı'nda Beşiktaş'la karşı karşıya gelecek. Torrent, "Rehavete kapılmadan yolumuza devam etmemiz gerekiyor." diye konuştu.

(Sporx)