Elmas, sezon sonuna kadar kiralanan Pulgar'a 750 bin Euro, Pena'ya 375 bin Euro ödeneceğini açıkladı. Semih Kaya, yarım sezon için 4 milyon TL alacak. Bu sezon 750 bin Euro alacak olan Gomis'in kazanacağı önümüzdeki sezon kazanacağı ücret ise 1 milyon 750 bin Euro olacak.

GOMİS'TEN TAKDİR TOPLAYAN HAREKET

36 yaşındaki Gomis’in geçen hafta tanesi 1379 lira olan oyuncu formalarından 200 adet satın aldığı ortaya çıktı. Tecrübeli forvetin bu hareketi hem şaşkınlık yarattı hem de takdir topladı. Sarı-kırmızılı kulübe 275 bin 800 lira maddi destek sağlayan Bafetimbi Gomis aynı zamanda bir lider gibi hareket ediyor. Başarılı futbolcu, Göztepe maçından sonra Omar konusundaki mesajları ile dikkat çekerken liderlik örneği sergiledi.

TARAFTAR RİZESPOR MAÇINI BEKLİYOR

Sarı-Kırmızılı taraftarlar, Çaykur Rizespor maçını dört gözle bekliyor. Hem iki kulüp arasında son dönemde yaşanan gerilim hem takımın son maçını kazanarak yeniden ayağa kalkma sürecine girmesi, Galatasaraylı taraftarları sabırsızlandırıyor.

Pazar akşamı Nef Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın biletlerine büyük ilgi olması bekleniyor. Sarı-Kırmızılı yönetim, bilet fiyatlarını yine düşük tutarak tüm tribünleri doldurmaya çalışacak.

(Fanatik)