FUTBOL

Tugay Kerimoğlu'ndan Okan Buruk sözleri: "Gayet normal"

Spor yorumcusu Tugay Kerimoğlu, Galatasaray'ın derbi mağlubiyetini ve Konyaspor'a konuk olacağı karşılaşmayı değerlendirdi.

Abone Ol

Tugay Kerimoğlu, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'la ilgili demeçlerde bulundu.

"HAYATIN İÇERİSİNDE VAR"

"Galatasaray takımı rekorlar kırarak bu noktaya geldi, üstelik rakiplerini sürklase ederek puan farkı yakaladı. 1 derbi mağlubiyetiyle camianın düşmesine gerek yok bunlar hayatın içerisinde var. Okan Buruk da formsuz olabilir, gayet normal. Temmuz'dan beri aralıksız maçlara çıkıyorlar. Oyuncuları dinlenmiyor sürekli maçta, antrenmanda veya Milli arada. Çok sıkışık fikstür oynandı bu sene. Hatalarını eleştiririz ama yermek genel performansına haksızlık olacaktır."

"PARAZİTLERDEN KURTULMALI"

"Okan Hoca, Galatasaray futbol takımındaki bazı parazitlerden kurtulmalı. Yerli veya yabancı kimse onlar gitmeli. Üçe beşe bakmadan. Bunu yerli-yabancı veya yıldız-genç olarak ayırmıyorum. Takımın huzuru bir yerde bozulursa her yere sıçrar. Yükü omzuna almalı ve daha çok sorumluluk alarak kararlar vermeli. Çünkü başarılı oldukça ondan beklenti daha da büyüyecek. Örneğin seneye taraftar artık sizden Avrupa başarısı isteyecek haklı olarak. Haliyle bu durum da sizin yaz transfer dönemindeki politikanıza yansıyacak. Transferde Okan Buruk'un son sözü söylemesinden yanayım. İşin mali boyutu ise yönetimindir." şeklinde konuştu.

Abone Ol