Tümer Metin, Sarı-kırmızılı takıma övgüler yağdırdı, Barış Alper'e ayrı bir parantez açtı.

"BU LİGİN RAFAEL NADAL'I ADETA"

"Galatasaray bu ligin Rafael Nadal'ı adeta. Top tam dışarı çıkacak Davinson bir hamleyle içeri kazandırıyor, Barış Alper öldü denen pozisyonda sinekten yağı çıkarıp fileleri buluyor. Artık tekniğini de konuşturmaya başladı. Müsabakanın son saniyesinde bile depar atıp Vinicius'un ayağına top getirdi ama harcadı pozisyonu. İnanılmaz işler yapıyor gerçekten."

"RAKİBİN İSMİ DEĞİŞİYOR, OYUN ÇOŞKUSU DEĞİŞMİYOR"

"Galatasaray'ı tebrik edelim, rakibin ismi değişiyor ama Rams Park'ta oyunun rengi, coşkusu değişmiyor. Geçen seneden beri Galatasaray'ın oyununu 'atak devamlılığı, büyük takım kimliği, topu geri kazanma süresinin azlığı, az pozisyon veren' takım şeklinde tanımlıyoruz. Çıkarken kaptırılan topla Galatasaray'a yeniden atak yapma şansı tanıyor Başakşehir."

Kerem Aktürkoğlu ve Mert Hakan arasında geçen diyalog! Kerem Aktürkoğlu ve Mert Hakan arasında geçen diyalog!

"DAYAĞI YEDİ BAŞAKŞEHİR"

"Guardiola'nın Barcelona'sı 'tık tık tık' Pique ile Busquets ile Xavi ile Iniesta ile çıkıyordu sonra işi bitirecek adamlara veriyordu. İyi çıkabilirsen her takımı açar ama Başakşehir'in öyle bir kadro mühendisliği yok. Bir tarafta Deniz öbür tarafta Figueiredo oynuyor. Sen sürekli baskı yediğinde artık sağlıklı düşünememeye başlarsın. Resmen yedi dayağı Başakşehir, hocasından mütevellit." şeklinde konuştu.