Tümer Metin, Fenerbahçe'nin baskı altında olduğunu Galatasaray'ın ise kendinden emin davrandığını söyledi.

"GALATASARAY TARAFTARINI BİZ DUYDUK"

"Maçlar 3 parametreyle kazanılıyor. Nedir bunlar? 1- Taraftar baskısı. Bugün Papara Park'da bir avuç dolusu Galatasaray taraftarının, 'Şanlı Galatasaray!' nidalarını biz duyduk. 2- Oyuncular çok formda olacak. Fenerbahçe'de işlemedi ama Galatasaray'da işledi. Özellikle Zaha, Kerem Aktürkoğlu, Barış, Kerem Demirbay, Kaan. 3- Teknik adam. Okan Hoca, birçok deneyimli hocanın yapmayacağı şeyleri bize gösteriyor. Oyuncu değiştirmeden sahadaki oyuncuların yerini değiştiriyor. Gerektiğinde risk alarak, oyunun anlarını doğru oynayarak bize kendini kanıtlıyor."

"RAKİPLERİNE GÖZDAĞI VERDİLER"

"Galatasaray bu galibiyetle bir gövde gösterisi yaptı ve rakiplerine gözdağı verdiler. İyi futbol, iyi oyuncularla oynanıyor. Bazen iyi oyuncular formsuz olabiliyor, kaliteli olması da gerekiyor. Zaman zaman yeni transferler tartışılsa da bu ligin üzerinde kadro kurdular. Şampiyon gibi oynadılar."

"ENDİŞE HALİNDELER"

Kaya Çilingiroğlu: "Dursun Özbek çok doğru yapıyor..." Kaya Çilingiroğlu: "Dursun Özbek çok doğru yapıyor..."

"Trabzonspor 3-1 yaptı skoru, Galatasaray peşine pozisyonlara girdi, goller attı. Aynısını Fenerbahçe yaşasa panik olabilirdi. Bana mesajlar geliyor Fenerbahçeli arkadaşlarımdan endişe halindeler, Galatasaray ise tecrübeli ve rahat. Hocası da deneyimli. 2 lig şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası kazanmış." şeklinde konuştu.