İstanbul’a gelecek olan UEFA’nın Finansal Fair-Play müfettişleri 2018-19 sezonundan 2020-21 sezonu sonuna kadar olan Galatasaray’ın 3 yıllık hesaplarını inceleyecek. 

Hali hazırda FFP’nin belirlediği even/break (başabaş) şartlarını karşılayamayan sarı-kırmızılar kendilerini; “pandemi” ve “kur dalgalanması” ile savunacak. 

Hesaplarda açıklar olduğu için Galatasaray yönetimi her durumda bir soruşturma geçireceklerine kesin gözüyle bakıyor. Ama ceza beklemiyorlar. 

UEFA’nın özürlerini anlayacağına inanan Burak Elmas ve yönetimine göre yeni bir yapılandırma anlaşmasıyla karşı karşıya kalınacak.

YÖNETİMDEN TORRENT KARARI

Galibiyet hasretine Kayserispor önünde son vermek isteyen Galatasaray'da olası bir yenilgi durumunda yönetimin çok radikal kararlar alacağı belirtiliyor. İddialara göre olaylı bir şekilde görevine son verilen Fatih Terim'in yerine gelen Domenec Torrent için de tehlike çanları çalıyor. Sarı- Kırmızılı takımın başında çıktığı ilk 3 maçtan yenilgiyle ayrılan, ilk puanını ise 20 dakika 10 kişi oynayan Alanyaspor deplasmanında alan İspanyol hocanın kredisini büyük oranda tükettiği belirtiliyor. Başkan Burak Elmas'ın alınan skorlardan daha çok takımın Torrent yönetiminde sergilediği futboldan rahatsız olduğu ifade ediliyor. Kayserispor maçının kaybedilmesi durumunda tecrübeli hocanın görevine son verileceği şu anda kulislerde çok yüksek sesle konuşuluyor.

Kaynak: Fotospor