Galatasaray'a Malili 10 numara: Kamory Doumbia Galatasaray'a Malili 10 numara: Kamory Doumbia

Transfer dönemi 26 Haziran itibariyle resmen start aldı... Karakullukçu, Sarı-kırmızılı takımın gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

"ANGELINO İÇİN 20 MİLYON EURO İSTİYORLAR"

"Angelino için Leipzig, 20 milyon Euro istiyor. Angelino'ya sıcak bakıyorum ama ona sıcak bakmak da haddime değil gibi." 

"ALEX SANDRO, ÖNCELİKLİ DEĞİL"

"Alex Sandro, Galatasaray'ın listesinde var ama tam da yok. Öncelikli değil. Daha genç ve daha dinamik bir oyuncu isteniyor. Alex Sandro, zaten serbest kalacak bir futbolcuydu. Juventus, sezon içinde sözleşme yaptı ama sonra pişman oldu. Şimdi de oyuncuya 'Çok cüzi bir rakama bırakabiliriz' demişler. Belli ki şu an için yoğun bir ilgi yok."

"ARSENAL NUNO TAVARES TEKLİFİNİ KABUL ETTİ"

"En net isim Nuno Tavares. Arsenal ile Galatasaray, görüşmelerini yapıyor ve Arsenal, kiralık olarak vermeyi kabul ediyor ama Tavares'in kararı belirleyici olacak. Belki 'Ben bu ligde oynamam' diyebilir, belki başka bir şekilde bakabilir, belki de kabul edebilir. Nuno Tavares, en ciddi aday."

"BORNA SOSA'YI ÇOK BEĞENMİYORUM"

"Borna Sosa'yı çok beğeniyorum. Hatta Dünya Kupası'nda Hırvatistan için zaaf olduğundan dolayı zaman zaman yedek kulübesine çekildiği de oldu." ifadelerini kullandı.