Uğur Karakullukçu, sezon bitiminden sonra Sarı-kırmızılılarda sürpriz ayrılıklar yaşanacağını söyledi.

Elias Jelert transferinde Johan Elmander detayı Elias Jelert transferinde Johan Elmander detayı

"2 KEREM DE GİDİYOR"

"Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu menajerini değiştirdi. Hatta fotoğraf attı. Kendisine Atalanta'dan teklif vardı ancak oraya gitmek istemiyor. Büyük ihtimalle Arabistan'a gidecek. Yaşı daha genç o yüzden iyi para teklifi aldı. Diğer taraftan Kerem Demirbay da tecrübesiyle piyasa yapıyor. O da menajerini değiştirdi. Yüksek ihtimal Arabistan'a transfer olabilir. Artık Arap pazarı Avrupa için ciddi bir tehlike olmaya başladı."

"ZANİOLO, FİORENTİNA İLE ANLAŞMAYA YAKIN"

"Aston Villa, Zaniolo ile yollarını ayıracak. Galatasaray'da durmak istemiyor, ülkesi İtalya'ya dönmek istiyor. Fiorentina ile anlaşmaya yakın. Bence kendisi için iyi olacak çünkü orada stres ve baskı daha az. Yeniden özüne dönecektir. Galatasaray çift haneli bir bonservis geliri elde eder. Yaz transfer döneminde şartlar ortaya çıkacaktır zaten."

MERTENS'E ÖVGÜLER: "HAGİ VE ALEX BİLE..."

"Galatasaray'da Mertens fark yaratıyor. Son 8 maçta 14 gol katkısı yapmış. Bu inanılmaz. 9 Mart'tan 12 Mayıs'a kadar her maç asist yapmış. Hagi ve Alex bile son haftalarda bu kadar ön plana çıkamıyordu. Üstelik Mertens bunu yatarak yapmadı, yaşına rağmen hep mücadele etti, koştu defansa yardım etti. Hakikaten şapka çıkarılır."

"BARIŞ ALPER KİRALIK GİDECEKTİ"

"Geçen sene Barış Alper Yılmaz, rezerv takımında oynuyordu. Yani kiralık gidecekti. Daha sonra öyle bir performans gösterdi ki yavaş yavaş kadroya sonra da ilk 11'e girdi. Galatasaray kesinlikle satmamalı. Şampiyonlar Ligi'ni beklemeli." dedi.