Sebahattin Şirin'in müsabakaya dair sosyal medya hesabından paylaştığı sözler şöyle...

"YERİMİ ALACAĞIM"

"Değerli Galatasaraylılar,

Geçtiğimiz günlerde taraftarımızın yoğun bilet taleplerinden bahsetmiş ve benim de maça gitmeyeceğim açıklamasında bulunmuştum.

Bu süreçte tabi çok kısıtlı olan bilet sayısı yüzünden bilet talebi herkes için karşılanamadı, karşılanması da pek mümkün değildi.

Ancak hafta boyunca bütün sezon omuz omuza mücadele verdiğimiz kardeşlerimizden tutun da belki bizi hiç görmemiş Galatasaraylı kardeşlerimize kadar bu maçta yine yerimi almam konusunda büyük ısrarda bulundukları ve kararımı gözden geçirmem gerektiği yönünde binlerce mesaj okudum.

Şahsıma gösterilen bu teveccühten dolayı teşekkür ediyorum. Pazar günü olmam gereken yerde bende yerimi alacağım."

"REHAVETE KAPILMAYACAĞIZ"

"Bu vesileyle sezon boyu değindiğim bazı konuları tekrar etmekte fayda görüyorum.

Bu kritik maçta tribünleri dolduracak Galatasaray taraftarının 35 milyon Galatasaraylıyı temsilen orada olduğu bilinciyle bir saniye bile konsantre kaybı yaşanmasını istemiyorum.

Bu yüzden herkesin stada öncelikle dinç ve enerjik gelmesi gerekiyor.

Maç öncesi aktivitelerin maalesef tribün performansını etkilediğini düşünüyorum bu yüzden herkes bu konuya hassasiyet göstermeli ve tribüne görev bilinciyle gelmeli.

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır" Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır"

Skor ne olursa olsun agresif ama kontrollü bir tribün ile takımımıza itici güç olacağız. Bize ait olan Guinnes desibel rekorunun daha üstüne çıkmak için gerekeni yapacağız.

TFF tarafından yapılan skandal hakem ataması herkesin malumudur. Gerek rakip oyuncular, gerek kulübeleri gerekse de tetikçi hakemleri biliyoruz ki tribünleri galeyanı getirmek ve tahrik etmek için her yolu deneyecektir.

Susmayacağız, durmayacağız, umutsuz olmayacağız, rehavete kapılmayacağız.

Son saniyeye kadar Aslan gibi savaşarak Okan Hocamız ve Aslanlarımızla birlikte rekorları alt üst ederek 24.şampiyonluğumuza uzanacağız." ifadelerine yer verdi.