Sebahattin Şirin, yaptığı paylaşımda Galatasaray taraftarının Beşiktaş ve Bayern Münih maçlarında daha iyi performans vermesi gerektiğini söledi.

"Değerli Galatasaraylılar,

3 gün arayla evimiz Ali Sami Yen'de önemli iki maça çıkacağız. Önce Cumartesi günü Beşiktaş maçı ve sonrasında tüm Dünyanın izleyeceği Bayern Münih ile oynayacağımız Şampiyonlar Ligi maçı.

Takımımızın sahada kalitesine yakışır şekilde aslan gibi mücadele edeceğini biliyoruz. Ancak sezon başından bu yana stadımızda ne yazık ki geçen sezon sergilediğimiz performansın gerisindeyiz ve istediğimiz agresif atmosferi henüz tam anlamıyla oluşturamadığımız bir gerçek.

Cumartesi günü Beşiktaş maçı ile başlayacak süreçte tribünde çok daha maçın içinde, çok daha agresif, çok daha güçlü bir tribün performansı ile takımımıza itici güç olmak zorundayız. Salı günü de Şampiyonlar Ligi arenasında stadımızın atmosferi ile tüm dünyanın birkez daha gıpta ile bizleri izlemesini sağlayacağımızdan şüphem yok.

Bu bilinç ve ruh ile her iki maçta da skor ne olursa olsun, dakika kaç olursa olsun sahadaki aslanlarımız ile beraber hücum beraber savunma yapacağız! Her saniye takımımıza desteğimizi hissedecek, rakiplerimiz ise korkuyu her zerresinde hissettireceğiz!

Önce Cumartesi günü, sonra Salı günü kendi evimizde daha agresif tribünlerde buluşmak üzere!"

Alexandru Cicaldau Fenerbahçe maçında isyan etti! Alexandru Cicaldau Fenerbahçe maçında isyan etti!

(GsGazete)