TFF'ye çağrıda bulunan UltrAslan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle...

"OLİMPİYAT STADI'NDA REKOR KATILIM OLMALIDIR"

"Her sezonun açılış ritüeli, Türk futbolunun en değerli şölenlerinden biri olan Süper Kupa finalini önce devre arasına ertelemek, şimdi de Almanya, İngiltere veya Suudi Arabistan'da oynatmaya çalışmak ancak TFF'yi işgal eden böyle vasat altı bir ekibe yakışırdı.

Futbolun marka değerini aldığı her karar, attığı her adımla düşürmeyi başaran Büyükekşi ve ekibini ülkemizin manevi olarak en önemli derbisini para uğruna değersizleştirecek bu adımdan derhal geri dönmeye çağırıyoruz

Dünya futbol camiasının yakından izleyeceği, ülke futbolunun en prestijli rekabeti olan bu maçı yazın transfer piyasasını domine ettiği için Arabistan'da oynatmaya çalışmak akıl tutulmasıdır.

Cumhuriyetimizin 100. Yılında bu topraklarda doğmuş bir rekabet, yine bu topraklarda yaşamalı. Bir futbol şöleni haline getirilmelidir

Çok değil aylar önce ülkemizin ev sahipliğini yaptığı Şampiyonlar Ligi finalinin oynandığı ülkemizin en büyük stadı olan Olimpiyat stadında rekor katılım, rekor hasılat ile oynanmalı ve elde edilen gelir bu topraklarda yaşanan asrın deprem afetinin acılarına bir nebze derman olmalıdır."

Gökmen Özdenak: "Aziz Yıldırım Galatasaray'a laf atmasın!" Gökmen Özdenak: "Aziz Yıldırım Galatasaray'a laf atmasın!"

GFB DE "TÜRKİYE" DEDİ

Fenerbahçe'nin taraftar grubu Genç Fenerbahçeliler (GFB), Süper Kupa finalinin yurt dışı yerine Türkiye'de yapılması için çağrı yaptı.