UltrAslan'ın Koç ve Yıldırım'la ilgili yaptığı açıklama şöyle...

"TENCERE KAPAK DEYİMİ GİBİ..."

"Fenerbahçe’nin her zaman arka bahçesi olan Ciner Grubuna ait bir kanalda dün akşam yayınlanan iki efsane başarısız Başkan adayının 'hangimiz daha başarısızız' yarışında yine kazananın çıkmadığı ekranlara yansımıştır.

Seçim yatırımı için her zaman Galatasaray’ı hedef almayı görev edinen 'Başşikeci' ve 'Haldun Simavi Sendorumundan çıkamayan' bu iki aşırı başarısız aday, yine Galatasaray’ı ağızlarına almadan yapamadılar.

Saygınlık yoksunu bu camia daha önce de belirttiğimiz gibi şunu iyi bilmelidir ki; Galatasaray başkanlık makamıyla, Galatasaray başkanıyla ilgili cümle kurmak kimsenin haddine değildir.

Hele hele 119 Yıllık makama karşı söz söylemek şike hükümlüsü Başşikecinin ve şımarık zengin yalı çocuğunun haddine hiç değildir.

Şike tapelerinin kabul edildiği,

SPK manipülasyonlarının ifşa edildiği,

transferlerde dönen illegal oyunların nasıl legalize edildiğini,

Fenerbahçe'nin transferi En-Nesyri'yi Erden Timur veto etti Fenerbahçe'nin transferi En-Nesyri'yi Erden Timur veto etti

Mehmet Uçum aracılığıyla siyasetle nasıl iletişimde olduklarını,

Londralı Baronlarla ilişkilerin ve suikast tehditlerinin gün yüzüne çıktığı,

kamera arkasında kaset organize eden Kasımpaşa Başkanı Fatih Saraç’ın Ali Koç’un nasıl aparatı olduğunu

bizlere gösteren bu yayın aslında bu camianın ve onu yönetenlerin ülke için nasıl bir beka sorunu olduğunu gözler önüne sermiştir.

Tencere kapak deyimi gibi birbirlerini tamamlayan ve camialarına layık olmaya çalışan bu iki meczubun ortaya döktükleri kirli çamaşırların kim tarafından toplanacağını ise merakla bekliyoruz." ifadelerine yer verildi.