UltrAslan'ın sosyal medyadan paylaşığı açıklama şöyle...

"SİVAS'TAKİ PUANLARIMIZI GASP ETTİ"

Bu sene Fenerbahçesini fark yemekten kurtardığı maçta gösterdiği performansla Bylockçu Büyükekşi ve en büyük destekçisi Fetönün Platin Sponsoru Yalı Çocuğundan büyük beğeni alan Zorbay Küçük ve tescilli Galatasaray düşmanı Alper Ulusoy Sivas'ta puanlarımızı GASP ETTİ!

Galatasaray'a Malili 10 numara: Kamory Doumbia Galatasaray'a Malili 10 numara: Kamory Doumbia

"3 PENALTIMIZI HİÇ ETTİ"

İlk yarıda Halil'e, ikinci yarıda Kerem Demirbay'a ceza sahası içinde yapılan müdahalelere gözlerini kapatan bu karaktersizlerden güç alan Sivaslı oyuncular, ceza sahası içinde Mertens'in ayağından topu elle bile aldılar ama yine penaltı verilmedi!

Maç içinde tüm takdir haklarını operasyon için kullanan bu ikili 90 dakikada 3 penaltımızı hiç etti. 

Kerem Aktürkoğlu'na çıkan kartlar ise sert müdahalede bulunan hiçbir Sivasspor oyuncusuna çıkmadı!

Bunun adı Kara Gece değil, Ahlaksızca, Onursuzca, Kahpece operasyondur!

Saldırıya uğradıkları zaman haklı olarak kamu görevlisi olduklarını hatırlatan bu operasyon çocukları, bugün kamu görevini göz göre göre kötüye kullanmıştır!

"GALATASARAY YÖNETİMİ DAHA YÜKSEK SES ÇIKARTMALI"

“Ben başkan olduğum sürece Fenerbahçe’yi şampiyon yapmayacaklar” diyerek kamuoyunu baskı altına alan, maddi gücüyle ve reklam bütçesiyle medyayı dizayn eden Fetönün Platin Sponsoruna karşı uyanık olunmalıdır.

Türk futbolunu kaosa sürüklemeye çalışan fetö iltisaklı TFF başkanı ve Fetönün Platin Sponsoruna karşı artık Galatasaray yönetimi daha yüksek ses çıkartmalı, bu ahlaksız operasyon masasını dağıtmalıdır!