UltrAslan, Timur hakkında olumsuz sözler sarf eden eski yönetici Turgay Kıran'a da cevap verdi.

"YAPTIRIM İSTİYORUZ!"

"Son günlerde yine 'maalesef' bir Galatasaray camiası klasiği gündemimizde.

Başarılı takım ve takdir edilen yönetici görünce gözü dönen, Galatasaray'a hizmet ederek başarılı olunmasını asla kabullenemeyen ZİHNİYET yine ortaya çıktı.

Bu kez ekran yüzleri ise tarihinin EN BAŞARISIZ eski yönetcilerinden Turgay Kıran oldu!

Galatasaray futbol takımının başarılı olması ve bununla paralel yönetici başarılarının konuşulması, Galatasaray'ı şahsi malı gibi gören KAFATASÇI ZİHNİYETİ çıldırtıyor.

1.5 senedir takımın başarısız olmasını ve bu bahaneyle Erden Timur'a saldırmak için akbaba gibi bekleyenler başarılı skorlarla hüsrana uğradı.

Baktılar ki takım iyi gidiyor, yeni bir transfer döneminde yapılacak hamlerle daha da başarılı olma tehlikesi var, beklemekten vazgeçip adeta alçakça saldırmaya başladılar.

Yakın zamanda Beşiktaşlı olduğunu açıklayan, lisecilerin daimi başkan adayı, görev yaptığı döneme dair hatıralarda Trömsö faciasından başka başarısı olmayan (!) bu hasta zihniyetin vasat vitrin yüzüne yedirecek ne takımımız ne yöneticimiz var!

Sosyal medyada vasat trollerle paslaşan, NEYİN OĞLU olduğunu ebeveynlerinin bile bilmediği Koçtrollerle Erden Timur saldırıları konusunda omuz omuza hareket eden bu şahsa karşı divan kurulu ve yönetim kurulumuzdan yaptırım bekliyoruz!

Karagümrük - Galatasaray maçını Volkan Bayarslan yönetecek Karagümrük - Galatasaray maçını Volkan Bayarslan yönetecek

Galatasaray'ın her mecrada verdiği mücadelede ağzını bile açmayan ancak şahsi hırslarına yenik düşüp, Galatasaray'a saldıranlarla omuz omuza olacak kadar alçalanlara karşı bir daha kimsenin buna cesaret edemeyeceği şekilde yaptırım istiyoruz!

Galatasaray için taşın altına elini değil tüm benliğini koyan Erden Timur'un bu yolda mücadele veren tüm Galatasaraylıların dağ gibi arkasındayız.

Bu mücadelede destek vermek yerine taşın altında Galatasaraylıları ezmeye kalkanların ise sonuna kadar karşısındayız!