Merkez Hakem Kurulu (MHK), kritik karşılaşmaya hakem Bahattin Şimşek'i atadı. Bu atamaya Galatasaray'ın taraftar grubu UltrAslan'dan sert tepki geldi.

"GÖZÜ DÖNMÜŞ BİR HAKEMİN..."

"Galatasarayımızın şampiyonluk yolunda son 5 maçından ilki olan Adana Demirspor deplasmanımıza, bu sezon aldığımız tek mağlubiyet olan Hatay maçında bariz penaltımızı vermeyerek pay sahibi olan Bahattin Şimşek atandı.

Bu sezon görev aldığı bir diğer maçımız olan Rizespor müsabakasında gözünün önünde oyuncumuz Torreira'nın dizine basılmasına rağmen faulü aleyhimize verecek kadar Galatasaray düşmanlığıyla gözü dönmüş bir hakemin atanması masum değildir.

Galatasaray'a karşı hamle yaptı! Lig tescil edilmeyebilir... Galatasaray'a karşı hamle yaptı! Lig tescil edilmeyebilir...

Kadıköy'de fenerli oyuncularla sarmaş dolaş olan, sarı kırmızı forma görünce atarlanan bu şahsın kararlarına, olası provokasyonlarına karşı hocamız, takımımız ve bizler teyakkuzdayız.

TFF’nin bahçesinde yetiştirilenlere şampiyonluğumuzu peşkeş çektirmeyiz. Galatasaray'ın hakkını kimseye yedirmeyiz." ifadelerine yer verildi.