UltrAslan'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle...

"SABRIMIZI ZORLUYOR"

"Değerli Galatasaraylılar, bugün sadece rakiple değil şanssızlıklarla da mücadele ettiğimiz bir maçı daha kayıpsız geçerek hedefe yürümeye devam ediyoruz. Teknik ekibimizi, oyuncularımızı ve bu soğukta hafta içi olmasına rağmen 90 dakika destek veren taraftarlarımızı yürekten kutluyoruz.

Bugün sahada pozitif çok şey izledik ancak ne yazık ki yine ortaya çıkan kendi oyuncumuza maç esnasında tepki verme hastalığı gecenin en can sıkıcı yönüydü.

Ünal Aysal'dan seçim açıklaması geldi: "Her zaman..." Ünal Aysal'dan seçim açıklaması geldi: "Her zaman..."

Tribünün görevi sahayı rakibe dar etmek, takımına da sonuna kadar destek vermektir. 

Formsuz bir oyuncu varsa onunla ilgili tasarruf teknik ekibindir.

Bu sezon tüm kulvarlarda 34 maça çıkmış ve toplam 20 gol katkısı vermiş kaptanlarımızdan Kerem Aktürkoğlu'na oyundan çıkarken birkaç tribünden yükselen yersiz tepkiyi gösterenleri kınıyoruz.

Maç oynanırken, oyuncu değiştirirken, en ufak hatada an kovalayan, yersiz ve gereksiz tepkiler gösteren bu profil sabrımızı zorluyor.

Galatasaray takımı şampiyonluğun en güçlü adayıyken ve sahada bunun için mücadele gösterirken kimsenin kişisel tepki gösterme lüksü olmadığı gibi bu mücadelede kimsenin moralini motivasyonunu bozmaya da hakkı yok!

Bir konuya daha değinmeden geçemeyeceğiz; 

Bu sorunlu profilin oluşmasında yüksek bilet / kombine fiyatlarınında katkısı olduğu yadsınamaz, sezon başında bu konuya tepki gösterdiğimizde bu sorunların yaşanacağı aşikardı.

Müşteri ve taraftar arasındaki ince çizgiyi ayıramadığınız da bu yaşananların ortaya çıkması maalesef sürpriz değil.

Adım adım şampiyonluğa yürüdüğümüz bir galibiyet sonrasında bu konulardan bahsetmek can sıkıcı olsa da; Gün kenetlenme, Galatasaray'ı tüm bileşenleri ile omuz omuza hedefe taşıma, son saniyeye kadar asla vazgeçmeden istediğimiz başarıları söke söke alma günüdür! 

Kenetlenin başka Galatasaray yok!" ifadelerine yer verildi.