Sarı-kırmızılıların Fenerbahçe yetkililerini hedef alarak sosyal medya hesabından paylaştığı sözler şöyle...

"REHAVETE GİRMİŞ BİR GÖRÜNTÜ..."

"Bizim için futbol adına konuşacak pek bir şeyin olmadığı, silik futbol ve rehavete girmiş bir görüntü sergileyerek şampiyonluk ilanımızı son maça bıraktığımız üzgün bir gece geçirdik."

"GAYRİMEŞRU ÇOCUKLARINDAN..."

Emre Bol: "Galatasaray'a Osayi Samuel etkisi yaratır" Emre Bol: "Galatasaray'a Osayi Samuel etkisi yaratır"

"Maç öncesi ve sonrasına gelecek olursak suyun karşı yakasının gayrimeşru çocuklarından Fenerbahçeli olmayan ama parası verildiği sürece Fenerbahçe yandaşı olan bir futbol f....n Türk futbolunu nasıl kirletebileceğini, nefret tohumlarının bizzat ekilmesinde nasıl görev aldığını maç öncesi görüntüleriyle kamuoyunun takdirine bırakıyoruz."

"EZİK VE NİTEKLİKSİZ"

"Maç sonunda ise Türk futbolunun gelmiş geçmiş en başarısız şımarık ve bir o kadar da ezik ve niteliksiz olan geçmişi ve ergenliği ise derin Galatasaray travmalarıyla dolu yalı çocuğunun kendi seyircisinin bile stadı terk ettiği, boş sahanın ortasında kupa almışçasına yolduğu kazlarına seçim için aptalca şova kalkışması bastırılmış Galatasaray travmalarının dışa vurumundan başka bir şey değildir. 60 gün hak mahrumiyeti cezası olmasına rağmen polis korumasıyla maçtan sonra stada gelen, girdiği her yerde olay çıkaran ve bu gece en son kendi yöneticisini bile dövmeye kalkan bu şovmen meczuba gereken adli ve acil tıbbi yaptırım uygulanmadıkça Türk futbolunun kaosu maalesef bitmeyecektir. Bu gece boş stadyumda yapılmaya kalkışılan bu provakasyon yalı çocuğunun bir seçim yatırımı olduğu gibi aynı zamanda sezon boyunca yaptıkları bir tarafa, Trabzon’da baskı, şantaj ve tehditlerle ceza almamalarının şımarıklığıdır. Bu hak, hukuk, kural tanımaz ayrıcalıklı ama vasıfsız yalı çocuğunun önce Galatasaray Spor Kulübü Genel Sekreterini tehdit etmesi, sonra yanındaki yasak köpekle saldırı girişimi, Galatasaray Spor Kulübü çalışanlarının darp edilmesi deyim yerindeyse sistemin iflasıdır."

HULUSİ BELGÜ HAKKINDA

"Fenerbahçe Divan Kurulu'nda yalı çocuğunun 'Kendine gel! Terbiyesiz' diye hitap ettiği kamuyu 25 milyar lira zarara uğrattığı iddiasıyla Demir Yumruk operasyonuyla tutuklanan hırsız ve yolsuz Hulusi Belgü’nün sahaya girerek Galatasaray çalışanlarını darp etmesi kelimenin tam anlamıyla koç suç örgütünün ortaya çıkışının kanıtıdır."

"İSMAİL'İN OĞLUNUN..."

"Hiçbir resmi görevi bulunmayan bu şahsın Fenerbahçe kafilesiyle tasma takılarak ne niyetle stada getirildiği ve ne niyetle sahaya sokulduğu her şeyi kanıtlar niteliktedir. Trabzon'da oğlunun en çok dayağı yediğini iddia ederek darp raporu aldığını söyleyen yersiz kibir abidesi İsmail'in oğlunun dün gece nasıl bir provakatör ve azılı bir saldırgan olduğu tüm kamuoyuna yansımıştır. Hak ettiği yere torpille çok hızlı gelmiş ve bulunduğu lağıma layık olduğunu kanıtlayan bu veledin nasıl bir zihniyetle yetiştirildiği ve orada tutulduğu yoruma kapalıdır."

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NA ÇAĞRI

"Travmalarla dolu ergenliğinin yansımalarıyla Türk futbolunu zehirleyen, toplumu birbirine kırdırmaya çalışan bu yalı çocuğunun, polis eşliğinde bu rezilliklere imza atması da birçok şeyi ortaya koymaktadır. Ne yazık ki defalarca adli veya acil tıbbi müdahale edilmesi gereken bu meczup, dokunulmazlık zırhıyla donatılmıştır. Buna yol açanları, adaleti sağlamak yerine bu mahluğu koruyanları görüyoruz ve İç İşleri Bakanlığına sesleniyoruz! Türk Polisi, Türk Yargısı şımarık bir yalı çocuğunun emir eri değildir. Bu sorumsuzluğun, bu yalakalığın failleri bellidir ve stad kamera kayıtlarında mevcuttur! Provakatörlere kapıların açılmasına göz yuman kriptolara gerekenin yapılmasını sabırla bekliyoruz." ifadelerine yer verildi.