UltrAslan'ın sosyal medya hesabından paylaştığı sözler şöyle...

"KUDUZ KÖPEKLER..."

"Pazar günü Bjk'ye karşı aldığımız galibiyet ve 3 puan konusunu biz o akşam bitirdik. Ancak kuyruk acısı olanların ve yalının önünde köpekliğe talip olanların günlerdir salyalar saçarak saldırmaya devam etmesini kamuoyundan takip ediyoruz.

Hem adı sanı bilinmeyen TV ekranlarında hem de sosyal medyada bu kepazeliğe imza atanlardan ikisi de Serhat ve Adnan isimli Kuduz Köpekler.

Galatasaray'a saldıranların malum yalı tarafından fonlandığını gören bu kuduz köpekler önlerine kemik atılması "Umuduyla" her camiamıza alçakça, kahpece, şerefsizce iftiralar atmış, hem de Galatasaray Başkanı'na hadlerini aşan terbiyesizlikler de bulunmuşlardır.

Sosyal medyada kendilerine ve ailelerine hakaret ettirerek dava paralarıyla hayatını kazanmayı şiar ederek namusunu işporta tezagahında pazarlayan bu sürüngenler ordusu hakkında kulübümüzün hukuki olarak emsal teşkil edecek bir mücadele göstermesini bekliyoruz.

Her fırsatta sorduğumuz gibi yine soruyoruz.

6222 sayılı yasa sadece taraftarlara uygulamak için mi getirildi?

Uğur Karakullukçu: "Cenk Ergün Galatasaray'ı batıracaktı" Uğur Karakullukçu: "Cenk Ergün Galatasaray'ı batıracaktı"

Hakemlere şiddeti teşvik eden ve toplumsal gerilim projesini adım adım uygulayanlara, hukuksuz kararlarla görevini kötüye kullanan TFF mensuplarına, ekranlarda veya sosyal medyada tribünleri geren, insanları birbirine kırdıran bu namussuz şarlatanlara bu bölücülere bu kanun ne zaman uygulanacak?

Her fırsatta uyardığımız gibi yine uyarıyoruz.

Kulübü için gözünü kırpmadan canını verecek kadar tutkuyla bağlı insanların sinir uçlarıyla oynayan bu şerefsiz sürüngenlere artık kanun ve yasalar dur demeli...

Bu vesileyle Büyük Galatasaray taraftarı'na sesleniyoruz;

Bu alçakların, namussuzların bulundukları TV kanalları izlemeyin, sosyal medya hesaplarını takip edip, paylaşım yaparak prim kazandırmayın." ifadelerine yer verildi.