TFF ve Başkan Mehmet Büyükekşi'yi hedef alan Sarı-kırmızılıların demeçleri şöyle...

"KİRLİ OYUNLARINIZI BOZACAĞIZ"

"Futbolcumuz Mauro Icardi, günlerdir ağlak yalı çocuğunun gayrimeşru çocukları ve onların peşine takılan küçük yancılarının montaj video ve görüntülerle yaptığı manipülasyonlar sonucu ortada net bir görüntü, kanıt veya hakem raporu olmadan PFDK'ya sevk edildi.

Ortaya dökülen görüntülerde çıplak gözle bile görülen oynamalar, hareketin olduğu iddia edilen anda etrafındaki rakip oyuncuların reaksiyon dahi vermemesi gibi birçok kanıt olmasına rağmen bu sevk, TFF ve yalı çocuğu arasındaki ittifakın en yeni ve en taze kanıtıdır.

Okan Buruk'tan Konyaspor - Fenerbahçe maçı yorumu Okan Buruk'tan Konyaspor - Fenerbahçe maçı yorumu

Göreve geldiğinde Büyükekşi için bylockçu diyen, sonrasında ise Büyükekşi'ye en büyük desteği verdiğini defalarca açıklayan malum örgütün Platin sponsorunun bu desteğinin sebebi böyle operasyonlarda daha iyi anlaşılmaktadır.

Sadece sahada rakip ve hakemlerle mücadele ediyoruz sanmayın. Algı ve yalanlarla manipülasyon yapanlara, çıkar ilişkileri ile TFF kurullarını ele geçirenlere, hukuku ayaklar altına alanlara karşı da şampiyonluk savaşımız devam ediyor.

Bu alçaklıkların hepsini başınıza yıkacağız, kirli oyunlarınızı bozacağız, Mayıs'ta alnımızın akıyla YİNE şampiyon olacağız." ifadelerine yer verildi.