Ümit Davala, Sarı-kırmızılıların Avrupa Ligi'ndeki rakibi Sparta Prag'la ilgili de rakamlar paylaştı.

"ICARDİ'YE TOP TAŞIYAMIYOR"

"Galatasaraylı futbolcular şu anda Icardi'ye top taşıyamıyor. Icardi, ileride top gelmediği için sıkılıp orta sahaya kadar geldi. Topu ona götürebilsen Icardi geriye zaten gelmez. İleride işini yapmaya çalışır. Rahatlatamıyorlar."

"ÖNEMLİ OLAN SONUÇ ALMAK"

"Lig başlamadan önce sol bek Barış Alper, kalede de Günay oynayacak diyebilir miydin? Önemli olan böyle durumlarda sonuç almak."

"MERTENS'İN YEDEĞİ SZYMANSKİ"

"Mertens'in birebir yedeği Szymanski. Galatasaray çok istedi ama alamadı. Bugün Fenerbahçe maçında Szymanski geriden gelip kayarak 2 top aldı."

"BÖYLE MAÇLAR OYNAMAK KOLAY DEĞİL"

"Derbi öncesi böyle maçlar oynamak kolay değil. Galatasaray'dan bugün daha çok pozisyon beklerdim. Baskılı oyunu göstermekte zorlandı. Evinde daha farklı galibiyet beklerdim."

Fatih Altaylı'dan çarpıcı sözler: "Dursun Özbek'le ilgili.." Fatih Altaylı'dan çarpıcı sözler: "Dursun Özbek'le ilgili.."

SPARTA PRAG YORUMU

"Avrupa Ligi grubunda 6 maçta 10 puan toplayan ve 2.sıraya yerleşen bir takımdan bahsediyoruz. Evinde 10 maçı kazandılar bu sezon. Dinamo Zagerp'i elediler, 125-130 km koşan bir takımdan bahsediyoruz. Galatasaray'ın evinde 2 gol farkla galip gelmesi gerekiyor ki oraya avantajlı gitsin. Allah korusun berabere kalsan veya mağlubiyet işini çok zorlaştırır."