Ümit Karan, Abdülkerim Bardakçı'ya övgüler yağdırdı. Halil Dervişoğlu'na ise bazı ikazlarda bulundu.

"TÜRK MİLLİ TAKIMI'NIN EN İYİSİ OLACAK"

"Abdülkerim bugün Icardi'yi aratmadı. Müthiş bir vuruş, tam santrafor vuruşu yaptı. İlk yarıda hakikaten üstün oynayan bir Galatasaray vardı, Konyaspor'a hiç pozisyon vermedi. Türk Milli Takımın en büyük kozu ve bence en iyisi olacak. Allah sakatlık vermesin, Avrupa Şampiyonası'nda bir turnuva oynar bu çocuk, kimse tutamayabilir."

HALİL'E UYARILAR

"Halil'in çok çalışması lazım. Formayı almak bu kadar kolay değil. Icardi yok, Bakambu milli takıma gitti. Sen formayı kazanmadın, forma sana geldi. En iyi şekilde değerlendireceksin. Bu forma herkese nasip olmaz!"

Emre Bol: "Galatasaray'a Osayi Samuel etkisi yaratır" Emre Bol: "Galatasaray'a Osayi Samuel etkisi yaratır"

KONYASPOR'UN GENÇ KALECİSİNE ÖVGÜLER

"Genç kaleci Deniz'i tebrik etmek istiyorum. Geleceği çok umut vadeden bir kaleci gibi gözüküyor. Bize işte bunlarla gelin! Bakın Galatasaray'a karşı Konyaspor oynattı. Ne güzel de oynadı çocuk."

"NE KADAR LEŞ FUTBOLCU VARSA BİZİM LİGDE"

"MLS'te kurallar çıktı ya, şu kuralları Türkiye'ye getirelim. Yerde yatan oyuncu kalmayacak. İki dakika ceza alacak, biz de yapalım. Süper Lig'in futbolcu kalitesini görmüyor musun? Ne kadar yabancı, leş futbolcu varsa bizim ligde. Bütün scoutlara sesleniyorum! Siz yanlış transfer yapıyorsunuz. Konyaspor'daki yabancılar kim? İstanbulspor'da bir santrafor var, halı sahaya çağırmam." dedi.