Galatasaray'a göndermediler, Fenerbahçe'ye satıldı! Galatasaray'a göndermediler, Fenerbahçe'ye satıldı!

Ümit Özat, Galatasaray'ın son yıllarda Fenerbahçe'ye büyük üstünlük kurduğunu söyledi.

"KORKTUĞUM ŞEY YAŞANACAK GİBİ!"

"Fenerbahçe'yi yönetenlere sesleniyorum, artık Galatasaray'a rakip olamıyorsunuz. Ne kupalarda ne derbilerde hiçbir üstünlüğünüz yok. Defalarca söyledim. Korktuğum şey yaşanacak gibi. Galatasaray'ın 14 yıl şampiyon olamama rekorunu kıracağız galiba. Hep kendi evladımız dediniz. Aykut Kocaman ve İsmail Kartal'ın verdiği şampiyonluklarla neredeyse rakibine 1 yıldız verdiler."

"ADAM O YÜZDEN BAYERN'E GİTTİ"

"Eğer bu takımın yıldızı Ferdi ise vay Fenerbahçe'nin haline. Madem yıldızsan koy kendini orta sahaya seni daha fazla ön planda görelim. Sen Sacha Boey olamazsın. Bir iki çalım yapıyorsun diye burnunuz havalarda gezmesin. Sacha Boey'e bak adam ne kadar çalıştı, ne kadar güçlendi. O yüzden Bayern Münih'e gitti, sen gidemedin."

"ASLA MERTENS OLAMAZLAR!"

"Ne Szyamanski ne de Tadic asla Mertens olamazlar. Sezon başından beri söylediğimde beni düşman bellediniz. Bir tanesi 15 maçtır gol atamıyor, diğeri penaltı kullanamıyor. Mertens daha dominant bir futbolcu. Tüm özelliklerinden biraz biraz var. Adam stopere basıyor ya 10 numara olmasına rağmen." ifadelerini kullandı.