FUTBOL

Ümit Özat: "Galatasaraylılar Erden Timur'a dua etsin..."

Spor yorumcusu Ümit Özat, Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur hakkında çarpıcı sözlere yer verdi.

Abone Ol

Ümit Özat, Erden Timur'un transfer döneminde önemli işlere imza attığını söyledi.

"HAYRINA NAMAZ KILSIN"

"Beşiktaş, Al Musrati'ye 11 milyon Euro verdi. Kendi kalesine atıyor, kırmızı kart görüyor. Galatasaray ise aynı bölgede oynayan Lucas Torreira'ya 6 milyon Euro verdi. Galatasaray taraftarı, Erden Timur'a dua etsin, hayrına namaz kalsın. Bir de bu adamı alırken boy boy poz verdi Hasan Arat. Ben bir tane transferde Erden Timur'un kendini öne çıkarttığını görmedim."

"FLORYA'YA ÇOK GİDİYOR"

"Kulüp yönetmek sadece oyuncuların maaşlarını ödemek, transfer yapmak değildir. Aynı zamanda teknik ekibin ve oyuncuların da sorunlarını çözeceksin, onlara moral vereceksin. Futbolcular robot değil, ruh halleri değişiyor. Erden Timur bunu çok yapıyor. Florya'ya çok gidiyor. Eskiden Abdürrahim Albayrak da yapardı. Fenerbahçe'de kendini iş adamı olarak gören yöneticiler sadece görüntü yapıyor başka bir şey değil."

"YÖNETİM DE KABULLENMİŞ"

"Geçen Başkan Yardımcısı Metin Öztürk'ün açıklamalarına bakıyorum, hep asıl meseleleri Erden Timur'a bıraktı. Yani yönetim de Timur'un ön plana çıkmasından rahatsız değil, kabullenmişler. Fenerbahçe'de bunu göremeyiz, hiçbir yönetici başkanın veya başkalarının önüne geçemez." ifadelerini kullandı.

Abone Ol