Ümit Özat, Galatasaray'ın büyük bir şansı olduğunu ancak rövanşta daha çok zorlanacağını söyledi.

"ICARDİ SON 10 HAFTANIN EN İYİSİ!"

"Belki son gole kadar çok kaçırdı ama bu müsakada Icardi çok doğru oynadı. Benzema gibi orta sahaya kadar geldi, merkezi boşalttı. Kanatlara alan açtı. Sonra şansının da yardımıyla golü buldu."

beIN Sports spikerine Galatasaray tepkisi: "Tiksiniyoruz!" beIN Sports spikerine Galatasaray tepkisi: "Tiksiniyoruz!"

"GALATASARAY 5 GOL YİYEBİLİRDİ"

"Rövanş maçı daha sert bir iklimde oynanacak. Bu Sparta Prag, Galatasaray'a 5 tane atabilirdi. Ama yine de skor avantajıyla 1 adım önde olan taraf Galatasaray."

"1 VAKİT MERTENS'İN HAYRINA KILSIN

"Bilmiyorum Okan Burum namaz kılıyor mu? Kılıyorsa eğer 1 vakit de Mertens'in hayrına kılsın son haftalarda inanılmaz işler yapıyor. Bugün son nefesine kadar oynadı. Attığı çalımlar, stopere basmalar, ara pasları vs.."

"BÜYÜK TAKIMLAR HER ZAMAN HÜCUM YAPAMAZ"

"Biz de hep şu teori vardır, 'Büyük takım hücum yapmaz, yaptırır' eyvallah ama büyük takımlar her zaman hücum yapamaz. Galatasaray çok yoğun fikstüre girdi nasıl 50-55 maç hücum yapacak? Bazen doğru savunmayla da kazanabilirsin."

"MAÇIN YILDIZI OLACAĞINI SÖYLEMİŞTİM"

"Maçtan önce Kerem Demirbay için maçın yıldızı olacağını söylemiştim. Peki ben bunu neden söyledim? Çünkü sistem takımına karşı oynadı. Almanya'da böyle kulüplerde oynadığı için biliyor ne yapacağını. Attığı gol dışında da fena değildi." şeklinde konuştu.