Ümit Özat, Galatasaray ve Fenerbahçe kadrolarını da kıyasladı.

Derrick Köhn'ün menajerinden açıklama: "İletişimdeyiz" Derrick Köhn'ün menajerinden açıklama: "İletişimdeyiz"

"BÜYÜK HOCA DERİM"

"Bir adam düşünün sezon başında yapılan 7 transferden 6'sı kötü ve ona rağmen takımı 6 puan farkla lider. Üstelik rekor puan topladı totalde. Ben o zaman o adama büyük hoca derim. Geçen sene herkesin yüzüne bakmadığı Barış Alper Yılmaz ve Kaan Ayhan bu senenin öne çıkan oyuncuları oldu. Ayrıca çok da iyi futbol oynadılar."

"GALATASARAYLILARI BIRAKIN"

"Fenerbahçe camiasına sesleniyorum, Galatasaraylıları bırakın. Emre Belözoğlu'nu aldınız oynattınız, sportif direktör yaptınız, hoca yaptınız, kongre üyesi yaptınız. Bunun gibi bir sürü adam sayarım. Mert Hakan Yandaş da Galatasaraylıydı. Kongre üyelerinin arasında da Galatasaraylılar var. Artık bir şeylerin değişmesi gerekiyor."

"HEPSİ DAHA İYİ..."

"Sanchez, Fenerbahçe'nin stoperlerinden daha iyi. Mertens, Szyamanski ve Tadic'ten daha iyi. Torreira, İsmail'den daha iyi. Hemen hemen kadronun hepsi Fenerbahçe'den daha iyi. Bu güçlü oyun gücüne Okan Buruk'un da dokunuşları eklenince ortaya bu tablo çıkıyor. Bir tek İrfan Can Kahveci biraz ön plana çıktı. Belki bu sezon Ziyech'ten genel olarak daha formda olabilir." dedi.