5 yıldır Galatasaray'ın iç siyasetine dahil olmadığını belirten Aysal, sadece kendi dönemi hakkında demeçlerde bulunduğunu savundu.

KİMSEYE DESTEK OLMADI

Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal, Dursun Özbek - Eşref Hamamcıoğlu seçimlerinde de taraf olmadığını belirtti. Aysal, kendini şu sözlerle savundu: "İnan Kıraç ve ben artık bu durumlardan çok sıkıldık. Bizim üzerimizden prim kasmayı artık bıraksınlar." dedi.

TERİM'E BİR CEVAP DAHA

Galatasaraylı yakınlarıyla bir araya gelen Ünal Aysal: "Artık Fatih Terim hakkında konuşmayacağım. Söyleyeceğim tek şey Galatasaray Divan Kurulu'na gelmesidir. Benim ellerimden Divan Berat'ını aldı. Eğer Galatasaray meclisine gelip konuşursa ben de konuşurum." ifadelerini kullandı.

Tugay Kerimoğlu'ndan Kerem Aktürkoğlu eleştirisi Tugay Kerimoğlu'ndan Kerem Aktürkoğlu eleştirisi

FATİH TERİM'E ELEMAN DEMİŞTİ

Aysal’ın Fatih Terim için personel ifadesini kullanması dikkat çekti. 2011-2013 arasında Galatasaray'a üst üste iki şampiyonluk daha yaşatan Fatih Terim, Türkiye A Milli Takımı'nı da çalıştırmak isteyince başkan Ünal Aysal ile arası açılmıştı. Terim için "Eleman" ifadesini kullanan Aysal, teknik direktörle 25 Eylül 2013'te yollarını ayırdı.