Trabzonspor kulübünde sıcak saatler yaşanıyor... Teknik direktör Ünal Karaman takımdan ayrılacak mı?  Şenol Güneş mi devrede... İçişleri Bakanı Süleyman soylu da devreye girdi. Detaylar burada!

Trabzon Emniyeti ve Trabzon Özel Harekat Müdürü, Ünal Karaman ile görüşmek için Trabzonspor tesislerine geldi.  Yerel basından çıkan haberlere göre de İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, Ünal Karaman ile görüşmek üzere Trabzon'a gidiyor. 

Şenol Güneş iddiaları...

Ahmet Çakar'dan Şenol Güneş sözleri: "Bu işte bir tezgah var. Bana göre Ağaoğlu, Şenol Güneş ile anlaştı. Acaba, bizi Şenol Güneş gibi bir adam bizi taşıyabilir mi dediler? Bu dakikadan sonra kimi getirirsen getir, Şenol Güneş'ten başka kimse tutmaz. Puan kaybında anormal şeyler olur." dedi

NTV'de Ünal Karaman'ın istifası hakkında konuşan Rıdvan Dİlmen Şenol Güneş ile ilgili açıklamalarda bulundu. Dİlmen;""Şenol hoca acaba sene sonuna kadar Trabzona gidebilir mi? Nasılsa EURO 2020 tamam, serüven bitti. İki takımı birden çalıştırır mı? Gider mi bilmiyorum." şeklinde konuştu.