Trendyol 21 aralık en uzun gece indirimleri başladı. Gündüzden geceye kampanyalar ve fırsatlarla en uzun gecede indirimler sizi bekliyor. Özellikle kışın başlangıcı sayılan 21 Aralık gününde Trendyol'dan kazak,mont, kaban ve botlarda büyükmiktarda indirimler var.

21 Aralık Yılın Son Fırsatları Trendyol'da | TRENDYOL İNDİRİMLERİ

21 Aralık En Uzun Gece

Yaz ayının bitmesi soğuk havalar, uzun ve kalın kıyafetlerin dışında bir şeyi daha beraberinde getiriyor: Uzun geceler. Bitmeyen günler yerini kış aylarının uzun gecelerine bırakıyor. Günler git gide kısalınca insanın aklına doğal olarak bir soru geliyor: “ Bu nereye kadar devam edecek?”. Bu sorunun cevabı ise 21 Aralık oluyor. En uzun gece olarak da bilinen bu tarih bu yıl 21 Aralık Perşembe gününe denk geliyor. 21 Aralık, Kuzey Yarımküre ’de kış mevsiminin başlangıcını veriyor.

21 Aralık Neden En Uzun Gece?

21 Aralık’ta güneş ışınları Oğlak Dönencesine dik geliyor. Bu da güneş ışınlarının bizim yaşadığımız Kuzey Yarımküre ’ye en eğik açıyla gelmesi demek oluyor. Bu yüzden 21 Aralık’ta bizim için en uzun gece yaşanıyor. Aynı zamanda kışın resmi olarak başlama tarihi olan 21 Aralık bize kışa hazırlanmamız için adeta bir uyarı aracı oluyor. Hava çok erken kararıyor diyenler için güzel bir haberimiz var! 21 Aralık’tan sonra günler gitgide uzamaya başlıyor ve 21 Mart’ta eşitleniyor. Ayrıca geceleri sevmeyenler kendilerini Kuzey Kutup Dairesi’nde yaşamadıkları için şanslı sayabilir çünkü orada, 21 Aralık’ta tüm gün yani tamı tamına yirmi dört saat gece oluyor! 21 Aralık’ta Türkiye’de en uzun geceyi geçiren il Sinop olurken, en uzun gündüz ise Hatay’da gözlemlenebiliyor.

21 Aralık En Uzun Gecesinde Ne Yapılır?

Bu yıl cumartesi gününe denk gelen 21 Aralık, gece kuşları için muhteşem bir gün olan 21 Aralık, evde aileniz, eşiniz veya sevgilinizle beraber kaliteli vakit geçirmek için de müthiş bir alternatif oluşturuyor. Beraber koltuklara yerleşip ailece dizi ve film maratonu yapmak için harika bir gün olan 21 Aralık, sevdiklerinizle güzel bir gece geçirmek için ideal.

21 Aralık’tan keyif alabilmek için illa ki birileriyle olmak zorunda değilsiniz. Eğer tek başınıza kalmayı ve kafa dinlemeyi seviyorsanız en uzun gece tam da size göre. Kitabınızı ve kahvenizi elinize alıp rahatlatıcı bir müzik eşliğinde keyifli ve uzun bir akşam geçirebilirsiniz. Buna ek olarak art arda dizi ve film izlemekten hoşlanıyorsanız atıştırmalıklarınız hazırlayıp, kanepeye uzanıp harika bir vakit geçirmek için harika bir fırsat olan 21 Aralık size dinlenmek için müthiş bir fırsat sunuyor.

21 Aralık Yılın Son Fırsatları Nedir?

2019 yılının bitmesiyle beraber yılın en indirimli günleri de başlamış oluyor. Sevdiğiniz markaların yılın son fırsatlarıyla hem kışlık yeni sezon ürünleri hem de yaz için beklediğiniz ürünleri indirimli fiyatlarla alabilirsiniz. Beyaz eşya, mobilya ürünlerinden kozmetik, süpermarket ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Kışlık elbise, mont, güneş gözlüğü gibi ürünleri uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. 21 Aralık gecenizi eğlenceli bir şekilde geçirmek için dijital oyun kodlarını, bluetooth hoparlörleri ve kutu oyunlarını uygun fiyatlarla alabilirsiniz.

21 Aralık En Uzun Gece İndirimleri Nelerdir?

21 Aralık özellikle bilgisayar ve konsol oyunu seven gençlerin favorisi. Tüm gece boyunca oynadıkları oyunların dünyasına dalmayı seven gençlere en uzun gece bir ilaç gibi geliyor. Gecenin getirdiği atmosferde oynanan oyunlar gerçekliğini arttırıyor. Bu sebeple 21 Aralık gecesi birçok gencin uykusuzluğunun sebebi olabiliyor. Uykusuzluk her ne kadar kötü bir sonuç gibi gözükse de bir gecelik göze alınabiliyor.

21 Aralık Yılın Son Fırsatları Trendyol'da

Trendyol yılın bu önemli günlerinden birine karşı tabii ki de duyarsız kalmıyor. Gündüzden geceye kampanyalar ve fırsatlarla en uzun gecede indirimler sizi bekliyor. Özellikle kışın başlangıcı sayılan 21 Aralık gününde Trendyol’dan kazak, hırka, bere,atkı gibi kışlık ihtiyaçlarınızı edinebilirsiniz. İhtiyaç için değil de zevk için alışveriş yapıyorsanız tüm gün sürecek müthiş indirimlerden dilediğiniz alanda faydalanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken 21 Aralık’ta Trendyol’a girip en uzun gecede en güzel fırsatları yakalamak. İyi alışverişler!