Arka Sokaklar yeni bölümü ile Haftaya 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak. Dizi severler Arka Sokaklar 535. Bölüm Fragmanı aratmaya şimdiden başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı gece yarısı burada olacaktır. Arka Sokaklar Yeni Bölüm Fragman.

Arka Sokaklar 535. Bölüm Fragman (Yeni bölüm fragmanı)

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı gece yarısı çıkacak. Arka Sokaklar 535. bölüm fragmanı çıkar çıkmaz sitemize eklenecektir. Takipte kalın...

Arka Sokaklar 533. Son Bölümde Neler Yaşandı? 

Mesut yaşadıklarına dayanamayıp intihar edeceği sırada silah tutukluluk yapar. Tam Akif’in silahını aldığı sırada teröristler gelir ve Mesut ikisini de vurur. Bu sırada Cemaller çatışmaya devam ederken, Hamza kaçar. Mesut ise, hem psikolojik hem de fiziksel olarak kötü durumdadır.

Mesut ve Cemal ruhen yıkık olsalar da artık İstanbul’dalardır.

Mesut, Selin’i ziyarete gider. Selin, Mesut’ta bir tuhaflık olduğunu fark eder. Tarık, Zeliha’yı eve kapatmış, psikolojik baskı yapmaya devam etmektedir. Genç kızın dengesi iyice alt üst olmuş, yaşadıklarının şokundadır.

Pınar’ın ikiz bebekleriyle ilgili sıkıntıları vardır. Bebeklerden birinin sağlık açısından alınması gereklidir; ancak, Pınar istemez.

Arka Sokaklar 535. Bölüm Fragman (Yeni bölüm fragmanı)