Aşk Ağlatır yeni bölümü ile bugün Show Tv'de 20:00 'de ekrana geliyor. Yeni bölüm fragmanı dizi bittikten hemen sonra burada olacak.

Aşk Ağlatır 16. bölüm fragmanı ( Yeni Bölüm fragmanı yayınlandı mı?)

Ağlatır 14. bölümüyle diziyi dikkatle takip eden tv izleticilerinin beğenisine sunuldu. Yusuf ve Ada'nın zorluklarla dolu sevda mücadelesini konu edinen Aşk Ağlatır dizisinin 14. bölümüne Rüzgar'ın Ada'yı eve kapatması damga vurdu. Aşk Ağlatır 25. yeni bölüm 2. fragmanı yayına verildi. Bu arada Aşk Ağlatır final tarihi belli oldu. Büyük umutlarla sezona başlayan fakat istenilen reyting seviyesine ulaşamayan Aşk Ağlatır yayınlanacak 16. bölüm ile ekranlara veda edecek.

Aşk Ağlatır'ın 15. Bölümünde neler olacak?

Yusuf’a ne olduğunu duyan Nalan, duygularını Mert’ten gizlemeye çalışsa da kahrolur. Ada’yı elde etmek için iyice gözünü karartan Rüzgar ise çok tehlikeli oyunlar oynamaya başlar. Nihal, geçmişte yaptıkları ortaya çıkacak diye deliye dönerken; onun kabuslarının sebebi olan Hünkar, kızı Cemre ile karısı Zeynep’in de Ada ve Yusuf’un kendisi için neden bu kadar önemli olduklarını sorgulamaları üzerine çok zor durumda kalır. Zeynep, çok düşkün olduğu kocası Hünkar’ın kendisinden gizlediği sırrını ortaya çıkarmak için harekete geçer! İsmail ise Ada’nın sahip olduğu servetin peşine düşerek geçmişi eşelemeye başlar. Bu arada Ada herkesin hayatını etkileyecek çok zor bir karar vermek üzeredir!

Aşk Ağlatır 14. Bölümde Neler Oldu?

Yusuf ve Rüzgar’ın birbirlerine silah doğrulttuğu ve patlayan silah sesiyle kimin vurulduğunun merak uyandırdığı bölümde hastaneye koşan Ada, ameliyathanenin önünde çaresizce bekliyor. Hünkar Balaban’ın, “Kardeşin de senin gibi çok güzel bir genç kız oldu. Sen kalbimin bir yarısı o da öbür yarısı!” sözleri dengelerin değişeceğinin sinyallerini veriyor.

Ada, doktor kılığında Yusuf'un yanına gidiyor - Aşk Ağlatır 15. Bölüm