Azize 5. Bölüm İZLE Kanal D Azize son bölüm full tek parça izle, (Kartal gerçekleri öğreniyor) Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Azize 5.Bölüm ile Cumartesi akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyecek yeni bir bölüm ile sevenleriyle buluştu.

Azize kardeşi için Alpanların evinde kalmaya çalışırken Balkan kendisini yaralayanın Azize olduğunu hatırlar. Azize’ye zarar verecekken Kartal onu abisinin ellerinden kurtarır ve bir dağ evine kaçırır. Şimdi herkesten uzakta baş başa kalmışlardır.

5 bölümü deviren Azize, heyecanın zirvede olacağı 5 yeni bölümü ile 21 Aralık akşamı ekranlarda. Azize yeni bölümde neler olacak? Azize 5. bölüm izle, Azize son bölüm izle, Azize canlı izle, Azize 21 Aralık bölümü izle, Azize 5. bölüm fragmanı, Azize yeni bölüm izle, Azize son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

AZİZE 5.BÖLÜM İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

AZİZE 4.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Azize ve Kartal bir arada yaşadıkça birbirlerine güvenmeye ve birbirlerinden hoşlanmaya başlamışlardır. Azize kardeşinin yaşamasını istiyorsa evde kalmak ve Barbaros’a Alpanlar hakkında bilgi vermek zorundadır ancak Balkan’ın uyanması an meselesidir. Gözlerini açarsa Azize’nin onu öldürmeye çalıştığını söyleyecektir.