Benim Tatlı Yalanım 27. Bölüm İZLE Star TV Benim Tatlı Yalanım son bölüm full tek parça izle, (Suna Hamile) Star TV ekranlarının sevilen dizisi Benim Tatlı Yalanım 27.Bölüm ile Cumartesi akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyecek yeni bir bölüm ile sevenleriyle buluştu.

Suna ve Nejat 2 haftadır evli ve çok mutludur. Ancak evlilikleri hiç beklemedikleri bir yerden sınanmak üzeredir. Suna’nın evde yapmak istediği ‘küçük’ değişikliklerle başlar her şey. Nejat’ın üzerine çalıştığı tasarımları ortadan kaybolunca ikilinin arasında soğuk rüzgarlar esmeye başlar. Aslında bu tek taraflı bir gerginliktir. Nejat, Suna’yı suçlamamış olsa da Suna, alınganlık yapar.

27 bölümü deviren Benim Tatlı Yalanım, heyecanın zirvede olacağı 27. yeni bölümü ile 21 Aralık akşamı ekranlarda. Benim Tatlı Yalanım yeni bölümde neler olacak? Benim Tatlı Yalanım 27. bölüm izle, Benim Tatlı Yalanım son bölüm izle, Benim Tatlı Yalanım canlı izle, Benim Tatlı Yalanım 21 Aralık bölümü izle, Benim Tatlı Yalanım 27. bölüm fragmanı, Benim Tatlı Yalanım yeni bölüm izle, Benim Tatlı Yalanım son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

BENİM TATLI YALANIM 27. BÖLÜM FULL İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

BENİM TATLI YALANIM 26.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Suna ve Nejat sonunda muradlarına erer ve sürpriz bir şekilde evlenirler. Kandırıldığını anlayan Aylin'in öfkesi büyük olur. Kayra'yı Nejat'ın evinden alır ve dava sonuçlanır, sonuçlanmaz Fransa'ya götürmek için hazırlıklara başlar. Bu sırada Nejat, Aylin'le ilgili ona velayet davasını kazandırabilecek olan sırrı öğrenmiştir. Nejat'ın yapması gereken tek şey iddiasını mahkemede ispatlayabilmesidir artık. Davaya sayılı günler kalmışken, Aylin, Nejat'ın planını öğrenir ve mahkemede sürpriz bir gelişme yaşanır. Bu sürecin sonunda Nejat, Suna ve Kayra mutlu bir aile olabilecek midir? Yoksa Kayra'dan ayrılmak zorunda mı kalacaklardır?