Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin 46.Bölümü ATV ekranlarından bugün yayınlandı.

Dizi, Cuma günleri saat 20:00'de ekranlara çıkıyor...

Bir Zamanlar Çukurova 46.Bölüm izlemek için tıklayınız

Not: Dizi biter bitmez 10 dakika içerisinde bölüm verdiğimiz linkte olacaktır...

DİZİNİN KONUSU:

1970'li yıllarda, İstanbul'da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana'da Çukurova'nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir.

BAŞROLLERDE KİMLER VAR?

Yılmaz Akkaya ( Uğur Güneş )

İstanbul'lu, yakışıklı, mütevazı ve iyi yürekli bir delikanlı, çalışkan bir aşık. Parada pulda gözü yok. Hayatta en büyük dileği canından çok sevdiği Züleyha'sıyla evlenip mutlu bir yuva kurmaktı. Ancak, Züleyha'yı kurtarmak isterken, elini kana buladığında herkesin hayatını değiştiren tetiği de çekmiş oldu!

Hapse girmemek için kaçtıkları Adana'da hem hapse düştü, hem Züleyha'yı kaybetti. Züleyha kendisini bıraktı ve kendi isteğiyle Demir'le evlendi diye düşünüp, gün sayarken de, Fekeli ile tanıştı!

Her ikisi de Yamanları bitirmek isteyen Yılmaz ve Fekeli, bu ortak paydada buluşup birbirlerine baba ve evlat oldular.

Yılmaz, Çukurova'ya tayin olan Hekim Müjgan'a kalbini açtı ve yepyeni bir hayata adım attı. Ancak o hayatın ilk sabahında okuduğu bir mektupla, Züleyha'nın kendisini onun için feda ettiğini öğrendi.

Hünkar Yaman ( Vahide Perçin )

Çukurova'nın en büyük beylerinden biri olan Demir Yaman'ın annesi. Adı gibi hükümran, adı gibi kararlı, dirayetli bir kadın. Hünkar Yaman için oğlu Demir'den ve itibarından daha değerli hiçbir şey yok. Bu yüzden, daha küçük bir çocukken oğlunun çocuğu olamayacağını öğrenmesine rağmen, bunu oğlu dahil kimseye söylemedi